20. kolo
10.03.2018 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FC Slovácko - Bohemians Praha 1905 1:0

Slovácko si připsalo veledůležitou výhru proti Bohemians. V zápase sice po většinu času tahalo za kratší konec, jedenáct minut před koncem však Daníček rozhodl o tom, že všechny body zůstanou v Uherském Hradišti.

Trenér Moravanů Michal Kordula nemohl postavit vykartovaného stopera Hofmanna. Místo něj se vedle Břečky postavil Šimko. Kouč Klokanů Martin Hašek vsadil na tytéž muže, kteří před týdnem zahájili vítězný duel s Duklou.

První šanci si vypracovali hosté. Hašek před šestnáctkou napřáhl ke střele a jen těsně minul. Zbytek poločasu nenabídl příliš vzrušení na obou stranách. Až těsně před přestávkou zahrávali domácí rohový kop, na který si naskočil Daníček, ale brankář Fryšták bez potíží chňapl balón.

Po změně stran se opět dlouho nic zajímavého nedělo. Až v 65. minutě se k dalšímu pokusu dostal Hašek a i nyní jeho křižná střela skončila těsně vedle. Následně se o skórování snažil Tetteh, jenže si vylámal zuby na gólmanovi Slovácka Hečovi, který míč vyrazil do boční sítě. V 68. minutě se v další dobré příležitosti zjevil Hašek, ale mířil pouze doprostřed branky, kde byl připravený Heča.

V 79. minutě se diváci dočkali otevření skóre a kupodivu se o něj postarali domácí. Navrátil potáhl míč a předložil jej Machalíkovi, od něhož putoval k Daníčkovi. Kapitán Slovácka z voleje zamířil přesně do šibenice. Tři minuty před koncem rozehrál Janošek přímý kop na Šimkovu hlavu a Fryšták musel vytáhnout reflexivní zákrok. Šimkovi to však nakonec nemuselo tolik vadit, protože jeho mužstvo nakonec uhájilo tři body.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
kecipep

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele