20. kolo
11.03.2017 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Zbrojovka Brno - Bohemians Praha 1905 0:0

Brankový půst Klokanů nadále pokračuje. Bohemka tentokrát vyšla střelecky naprázdno v Brně, a jelikož se nedokázali prosadit ani domácí, skončilo utkání tak trochu už obligátním výsledkem 0:0. Absenci branek alespoň vynahradily dvě červené karty.

Utkání sice skončilo 0:0, ale rozhodně se bylo na co dívat. Jako první měl práci nahradní brankář Fryšták, který opět zastupoval zraněného Berkovce. Po Polákově přihrávce totiž zakončoval Jakub Řezníček. Po čtvrthodině hry sice v Brně gól padl, ale pro ofsajd nemohl být uznán. Hlavními akterý celé situace byli centrující Zavadil, hlavičkující Řezníček a praporek pomezního. V 18. minutě se dostal do permanence i Melichárek, to když pohotově zasáhl proti gólovce Lutse.

Další vzrušivé momenty přinesla až závěrečná pětiminutovka prvního poločasu. Zbrojovka se hned dvakrát neúspěšně dožadovala pokutového kopu a o chvíli později sudí odměnil druhou žlutou Tomáše Bergera a jeho zákrok na kapitána Zbrojovky Pavla Zavadila. Dvě žluté karty v poměrně rychlém sledu znamenaly pochopitelně vyloučení hostujícího forvarda.

Bohemka tedy měla problém, ale kupodivu se ve druhém poločasu bránila úspěšně a Brno se dostávalo do koncovky jen s obtížemi. Velké šance měli po hodině hry zejména Polák s Litsingim. Početní převaha domácích ale nakonec skončila dřív než samotné utkání. V nepříliš dobrém světle se představila nová akvizice ze Stuttgartu Boris Tashchy, jenž byl stejně jako Berger odměněn dvěma žlutými kartami.

Deset minut před koncem byla Zbrojovka blízko rozhodující brance, ale Litsingi pálil po Škodově centru jen do tyče. Nic dalšího už utkání nenabídlo, Bohemka tak znovu nevstřelila branku, zápas skončil 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
eL

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
ondrasch77

1:0

Reagovat
vanGomm

Pokud to myslí Brno s překonáním remízového rekordu ligy vážně,tak by němělo váhat .Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele