9. kolo
30.09.2016 18:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Vysočina Jihlava - Bohemians Praha 1905 0:2

Bohemians 1905 dokázali vyhrát na půdě Jihlavy 2:0 a potvrdili zlepšenou formu. Jihlava nebyla horším týmem až do okamžiku, kdy poprvé inkasovala, pak pro ní utkání skončilo. Jihlava chtěla konečně prolomit smůlu a vyhrát, ale hostila Bohemians, proti kterým se jim to nikdy nepovedlo.

První šanci Jihlavy měl na svědomí Rabušíc, jenže střílel vedle a na druhé straně platilo totéž o hlavičkujícím Holendovi. O chvíli později se vše ve stejném gardu opakovalo. Nejprve zahodil šance Rabušic a po něm zase Holenda. Krátce na to musel Jan Hanuš zasahovat i po Jiráskově zajímavé ráně a těsně před koncem poločasu zachránil Klokany golman Budinský, jenž si skvěle počíhal na hlavičku Rosy. Třitisíce diváků nakonec branku v prvním poločase nevidělo.

Utkání nakonec bylo o jednom gólu. V 56.minutě našel Luts volného Holendu a ten překonal Hanuše! Inkasovaný gól byl pro Jihlavu velký problém, byť zbývalo ještě dost času. Z psychického hlediska už ale bylo hotovo. Vysočina, která tolik chtěla vyhrát najednou zase prohrávala a už jen pomyšlení na to, že by musela vstřelit dvě branky jí do ofenzívy nehnalo. A tak bylo otázkou, jestli Klokani vstřelí druhý gól. Luts k němu měl velice blízko, ale tutovku zahodil. Povedlo se to až čtvrthodiny před koncem. Zaviška ztratil balón a Dominik Mašek povedenou střelou pečetil výhru Klokanů.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
eL

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
ondrasch77

1:1 (Rambo - Mašek)

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele