20. kolo
11.03.2017 17:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Viktoria Plzeň - Slovan Liberec 1:0

Viktoria Plzeň dala zapomenout na těsnou porážku se Slavií a dnes udolala jedinou brankou Slovan Liberec. Hosté si branku vstřelili sami, centr Kopice trefil hlavou do vlastní sítě Kúdela. Branku ale provázely kontroverze, neboť Krmenčík, který se aktivně zapojil do hry, stál v době Kopicovy přihrávky v ofsajdu.

Plzeň začala dle očekávání aktivně a její šance se brzy začaly množit. Po centru Zemana se ocitl v nadějné pozici Hromada, volejí však netrefil balón ideálně. Každopádně záložník s růžovou kšticí byl často u míče a po čtvrthodině hry měl sám dobrou příležitost, jenomže se ukopl. Plzenští stupňovali svůj tlak a Liberec se ocital pod čím dál větší palbou.

Po dobré práci Krmenčíka zakončoval těsně vedle Bakoš. Viktoriáni se dočkali střeleckého zářezu až minutu před koncem prvního poločasu. Kopicův centr do šestnáctky si srazil hlavou do vlastní sítě Kúdela. Do celé akce byl ještě zapojený Krmenčík, který v době Kopicova centru stál v těsném ofsajdovém postavení. Branka platila a Plzeň vedla 1:0.

Liberec nebyl směrem dopředu příliš aktivní, Plzeň hosty k ničemu nepouštěla a když už to vypadalo, že se do úniku dostane Baroš, Hubník mu balón vypíchl. Nedařilo se ale ani Plzni, diváci ve Štruncových sadech si žádali pojistku, která stále ne a ne přijít. Blízko byl Kopic, jehož fantastická rána orazítkovala spojnici brankové konstrukce.

Viktoriáni vedli pouze 1:0 a Liberec cítil šanci alespoň na vyrovnání. V 88. minutě dobře vypálil Karafiát a Kozáčik měl co dělat, aby pokus vyrazil. Byl to jeden z mála světlých okamžiků liberecké ofenzívy. Sudí Machálek ještě nastavil dlouhých pět minut, ale Plzeň si těsný náskok uhájila.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
boryland

3:0......Krmy,Hrošo,Petržel.......

Reagovat
patrikhm

A Pivarník z penalty

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 konecne se prosadi jak Krmencik, Poznar ale i Ivanschitz

Reagovat
patrikhm

Ivanschitz dá první gól, to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 překvápko kola :)

Reagovat
patrikhm

Překvápko kola bude remíza první Slavie s Teplicema

Reagovat
eL

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
ondrasch77

4:1

Reagovat
vanGomm

Plzeň zatím na jaře (Příbram,Zlín,Slavia) na svoje poměry velice slaboučká a se se 4 body musí být za to co doposud předvedla dokonce ráda.Pokud bude tímto stylem pokračovat i v tomto zápase má Liberec celkem slušnou šanci uspět.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pospa18

nebo čt sport

Reagovat
smazaný uživatel

Viktorka vyhraje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele