7. kolo
18.09.2016 18:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Viktoria Plzeň - MFK Karviná 2:0

Viktoria Plzeň potvrdila vzrůstající formu a s Karvinou bez problému zvítězila 2:0. Hrdinou zápasu se stal středopolař Tomáš Hořava, jenž vsítil obě branky domácích. Západočeši měli spousty dalších šancí a mohli vyhrát výraznějším rozdílem.

Plzeň doma předvedla dobrý výkon a navázala tak na zápasy se Slavií i s AS Řím. Domácí v podstatě kontrolovali zápas od úvodní minuty až do konce. První šance zahodili postupně Petržela i Bakoš. Druhý jmenovaný byl pak po deseti minutách faulován, provinil se Holík a nařízenou penaltu bezpečně proměnil Tomáš Hořava.

Rychlá branka plzeňské uklidnila a hra na jednu branku mohla pokračovat. Do velké příležitosti se dostal i obránce Matějů, z vyložené pozice ale poslal balón nad. Po centru Zemana zase nebezpečně hlavičkoval Hubník a výborný zákrok musel vytasit golman Laštůvka. Neprosadila se ani nová posila do ofenzívy Poznar, jehož hlavička zamířila rovněž vedle.

Obraz hry se ve druhém poločase neměnil. Viktorka nadále útočila a Karviná se jen bránila. Hořava nejprve technickou ranou orazítkoval tyčku a jen o pár minut později vstřelil svůj druhý gól v utkání. Petržela hlavou přihrál balón Hořavovi, který zvládl trefit prázdnou branku.

Jediná šance Karviné přišla až čtvrthodiny před koncem, náběh Janečka zlikvidoval až golman Bolek, který jinak v zápase nemusel zasahovat. V nastaveném čase ještě předvedl zbytečný a nesmyslný šlapák Filip Panák a od sudího uviděl rovnou červenou kartu. Viktorka nakonec porazila Karvinou 2:0 a dotahuje se na čelo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0 1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Karvina ukazala ze umi strilet goly..cili moc bych je nepodcenoval....vyhra Plzne by to vsak byt mela..zkusim opatrny tip o gol...tip 1...3:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Viktorka roznese Karvinou tak se stim už smiřte kdo viděl poslední 3 duely tak musí uznat že nás výkon šel prostě rapidně nahoru a kord proti AS Rim

Reagovat
shitcool

Stream?

Reagovat
cepinzcegamy

pěkná pencle

Reagovat
shitcool

Kde to sledujete?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele