17. kolo
18.02.2017 18:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Viktoria Plzeň - 1. FK Příbram 1:0

Viktorka souboj s příbramským outsiderem zvládla a vrací se na první místo před Slavii. Západočeši na hřišti naprosto dominovali, jenomže ze svojí převahy dokázali vytěžit jen jeden gól. O ten se postaral dvacet minut před koncem střídající Michael Krmenčík.

Asi nikoho nepřekvapí, že Viktoriáni měli po celý zápas naprosto výraznou převahu, jenomže kamenem úrazu byla koncovka. V brance Příbrami sice stál výtečný Hruška, jenž sám několik šancí západočechů pochytal, ale domácí si nevěděli rady ani s prázdnou brankou.

Šance se na příbramskou branku valily jedna za druhou a hodně byla vidět nová akvizice z Rakouska, zkušený Andreas Ivanschitz. Ve 38. minutě měl ve vápně ideální pozici, ale trestuhodně poslal balón vedle branky! To už před ním zahodil podobnou tutovku stoper Hejda a v podobném trendu pokračovali i další hráči Viktorie. Před koncem prvního poločasu Kovařík přehodil Hrušku, ale zároveň s ním i celou branku.

Viktoriáni byli přesvědčeni, že podobný ofenzivní uragán nemohou Příbramští dlouho vydržet a že je jen otázkou času, kdy padne první branka. Svěřenci Romana Pivarníka vstoupili i do druhého poločasu naprosto stejně a to i co se týče koncovky. Ivanschitz v další ložence napálil břevno. Na druhé straně se Příbram dvakrát dostala do nebezpečné blízkosti Matúše Kozáčika, ale nic vážného z toho nebylo.

Nerozhodný výsledek udrželi hosté až do 70. minuty, kdy se prosadil střídající Michael Krmenčík. K vytáhlému útočníkovi se dostal balón po Petrželově nadýchaném centru a hraniční situace skončila brankou.

Radost domácích nemusela mít dlouhého trvání, Příbram se totiž vydala na zteč a proti pohotovému Rezkovi musel zasáhnout Kozáčik. Za chvíli se Rezek dostal do další šance a vybojoval pro hosty rohový kop, ze kterého následně nic nebylo. Krom tohoto "výpadku" jinak Plzeň na hřišti dominovala a to i ve zbytku zápasu. Další branku se už vstřelit nepodařilo. Plzeň porazila Příbram 1:0.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

doufejme už se těšim po tej zimní přestávce :)

Reagovat
boryland

4:0..........

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
ondrasch77

1:0 (Krmelec)

Reagovat
Pospa18

Reagovat
smazaný uživatel

doufejme že tam jarda něco šoupne na kříž

Reagovat
czech_mira

1:1

Reagovat
vitecek15

Bohužel, i výhra 1:0 z ofsajdu se počítá. I když vlastně Příbram...

Reagovat
smazaný uživatel

asi jsi se nedíval pořádně a po zápase ten moment ukazovali a podle kamery to ofside nebyl sice jen o pár cm ale bylo to čistý

Reagovat
vitecek15

Tak si nejdříve přečti tohle, z ofiko pravidel:

Hráč je v ofsajdové pozici, když:

 kterákoliv část hlavy, těla nebo nohy je na polovině soupeře (vyjma středové

čáry) a

 kterákoliv část hlavy, těla nebo nohy je blíže k brankové čáře soupeře než

míč a než předposlední bránící hráč soupeře

A pak se podívej na záznam a řekni mi, že Krmenčík nebyl prakticky půlkou těla za posledním obráncem ;-)

Reagovat
smazaný uživatel

díval jsem se a ta poslední noha v oranžové kopačce která byla blíže jejich bráně i podle ofside kamery české televize byla hráče Příbrami., kde to po zápase Hyský okomentoval jako správné rozhodnutí i když to bylo o pár centimetrů . . více to nekomentuji .. měj se hezky a třeba ti Příbram udělá radost příště, neboj Stárka to zařídí... hezkou neděli

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele