17. kolo
20.02.2017 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Slovan Liberec - Fastav Zlín 0:0

Pondělní dohrávka prvního jarního kola branku pod Ještědem nenabídla. Zatímco v prvním poločase měli více šancí Ševci, ve druhém byl nebezpečnější domácí Slovan. Tak jako tak ale žádná branka nepadla.

Utkání začalo pozvolna. Na cetr Matějova nikdo z hostujících nedosáhl a pro změnu Dúbravka musel jistit střelecký pokus Vukadinoviče z úhlu. Zachytal si i zlínský brankář Dostál, kterého tvrdou střelou prověřil Voltr. Jinak byl ale Zlín nebezpečnějším týmem, což ještě v prvním poločase dvěma slibnými příležitostmi dokázal. Nejprve těsně minul branku Diop a o šest minut později nevyužil perfektního pasu Vukadinoviče útočník Fantiš, jehož dobrým zákrokem zneškodnil Dúbravka. Až těsně před závěrečným hvizdem prvního poločasu se zase připomněl Liberec, konkrétně standardní situací po faulu na Voltra. Slovan z ní však nic podstatného nevytěžil.

Zatímco v první polovině byl o něco lepším týmem Zlín, po přestávce už to neplatilo. Více šancí si vytvořil Liberec, ale ke změně skóre to stejně nevedlo. Dostál lapil jak Potočného povedenou dělovku, tak i šanci aktivního Voltra. Když už se diváci nemohli dočkat branky, tak je alespoň pobavil estetickými nůžkami Ekpai. Bohužel změna skóre se až do závěrečného hvizdu neudála a nepomohl tomu ani nastavený čas.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 ševci oléé

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
ondrasch77

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec v úplně nové sestavě překvapí Zlín a nejtěsnějším rozdílem 1:0 hi porazí.

Reagovat
PISTOLERO

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Zimní liga byla tragická...v přípravě to už bylo lepší.Doufám,že dnes budeme doma brát tři body a posunem se v tabulce o pár příček nahoru.

Chaotix!

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem presvedcenej, ze se Liberec jeste nesehraje a Zlin si prenese podzimni pohodu do jara. Minimalne na dnesni a pristi kolo s Plzni. Navic ten kurz na Zlin je exkluzivni

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele