13. kolo
05.11.2016 20:05 CET
1 : 1
(1:1)
Stadión:
Eden Aréna, Praha

Reportáž

Slavia Praha - Bohemians Praha 1905 1:1

Boj o krále Vršovic dopadl nerozhodně a spokojenější budou určitě hosté. Klokani sice dali brzy gól, ale Slavia s rychlou odpovědí neotálela, trefil se Škoda.

Možná trochu překvapivě patřil první poločas spíše Klokanům, kteří se svého soka rozhodně nezalekli a v počátcích zápasu se do něho pořádně zakousli. První šanci zápasu měl Šmíd, co je však důležitější, že už ve 4. minutě se poprvé změnilo skóre a to ve prospěch hráčů Bohemians. Marešovu střelu Pavlenka sice vyrazil, ale s dorážkou Michala Šmída už nic dělat nemohl. Zelenobílá část Vršovic mohla jásat. A Klokani s aktivitou nepolevovali, dobře vypálil Luts a jen těsně minul bránu. Slavia se nemohla pořádně dostat do hry, přesto zničehonic srovnala. Milan Škoda si perfektně zpracoval na prsa pas Zmrhala a z otočky nedal Budinskému šanci!

Po čtvrthodině viděl solidně zaplněný Eden už dvě branky, bohužel ale ještě netušil, že další už se nedočká. Šance nicméně byly, závary před brankami se střídaly. Mihálikova střela skončila nad a tu Holendy lapil Pavlenka. Brankář Sešívaných musel ve 39. minutě tasit zákrok z kategorie těžších proti Krchovi, jehož zakončení zblízka volalo po gólu.

Také ve druhém dějství se bylo na co dívat. Hušbauerova rána z 52. minuty zamířila vedle a ta Barákova jen o pět minut později dokonce na tyči! Slavia postupně získávala pevnější půdu pod nohama a Klokani se čím dál více zatahovali a soustředili na udržení výsledku. Dvacet minut před koncem předvedl výborný zákrok proti Barákovi Budinský! Jaroslav Šilhavý chtěl ještě přitopit pod kotel a do hry poslal ofenzívní triumfy Murise Mešanoviče a Gina Van Kessela. Mešanovič měl na kopačce rozhodující gól, ale hlavou těsně minul. Poslední šanci si ještě připsal Barák, ale po jeho nepřesné střele rozhodčí utkání ukončil.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
eL

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

musime jinak nas sparta dotahne.....1-o

sks

Reagovat
vanGomm

Slavia je už v tomto duelu 4 zápasy bez výhry,takže tip 1 a 12 000 diváků.

Reagovat
didosh

za diváky...

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 bych prosil.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas v Jablonci ukázal, že vítězná série Slavie byla způsobená spíš klikou na soupeře. Bohemka minimálně bod ubojuje - 1:1 nebo 1:2.

Reagovat
cepinzcegamy

Mešanovič měl na kopačce rozhodující gól, ale hlavou těsně minul. je to mongol co nosí kopačku na hlavě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kattos

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele