11. kolo
22.10.2016 20:05 CET
1 : 0
(0:0)
Stadión:
Eden Aréna, Praha

Reportáž

Slavia Praha - 1. FC Slovácko 1:0

Slavia se dál veze na vítězné vlně. V Edenu to proti Slovácku neměla jednoduché, ale nakonec se dokázala ve druhém poločase prosadit. Jedinou branku vstřelil po pěkné kolmici Jaromír Zmrhal. Díky vítězství se Slavia minimálně do zítřejšího šlágru posouvá na druhé místo za Mladou Boleslav.

Slavia to proti Slovácku neměla jednoduché. V prvním poločase sice měla více ze hry a i si připsala více gólových šancí, ale Slovácko hrálo dobře organizovaně a podobně jako v zápase s Plzní bylo jisté v defenzívě.

Blízko vedoucí branky byli Zmrhal, který střílel vedle, a Deli, jenž zase trefil hlavou boční síť. O něco přesnější byl o několik minut později Škoda, jehož hlavičku od země musel Heča vytěsnit na rohový kop. Před koncem poločasu zase nezamířil přesně Hušbauer a obránce Frydrych v nadějné pozici na míč nedosáhl.

Golman Pavlenka si musel na první výraznější práci počkat až do druhého poločasu. V 54. minutě sice zasahovat nemusel, ale měl plné nohy práci, aby se stihl přesunout ke druhé tyči, kam mířil hlavičkující Břečka. Jen o dvě minuty později už Slavia vedla. Přesnou kolmici za obranu obdržel Jaromír Zmrhal a Heča musel lovit míč ze sítě - 1:0 pro Slavii. A sešívaní pokračovali v náporu, Frydrych z voleje však pálil vedle. To byla na delší dobu poslední šance Slavie. Slovácko se sice snažilo směrem dopředu něco vymyslet, ale chyběla patřičná kvalita.

Až v závěrečné desetiminutovce ohrozil Heču z přímého kopu Hušbauer, ovšem branku těsně přestřelil. Slavia viceméně kontrolovala hru a soupeři nic nedovolovala. Slovácko si krom rohových kopů nic nevytvořilo, na ten úplně poslední běžel i golman Heča, ovšem výsledek už se nezměnil.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0 stačí

Reagovat
noustres

Bude to víc, a trefí se i Muris

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1...3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 1

Reagovat
smazaný uživatel

snad remiza .. 2:2 fcs !

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
ondrasch77

3:0 (2 x Škodovka, Muris)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele