6. kolo
10.09.2016 17:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

MFK Karviná - Vysočina Jihlava 3:0

Karviná doma třemi brankami přejela Jihlavu 3:0 a v tabulce se posunula už na páté místo. Jihlava sice držela častěji míč, více střílela, ale nebylo jí to nic platné. Se dvěma body nadále zůstává v sestupovém pásmu.

Jihlavě zejména nevyšel začátek utkání, už ve 13. minutě změnila Budínského střela po teči lehce směr a gólman Hanuš poprvé inkasoval. Hned dvě slibné šance se naskytly Zoubelemu, jenomže ani v jednom případě si balón cestu do sítě nenašel a nakonec udeřilo na druhé straně. Rohový kop Budínského našel Hoška, ten ještě posunul na Janečka a Karviná vedla 2:0. Jakoby pak nebylo problémů dost, tak ze hřiště musel pro zranění Šulek, nahradil ho Ikaunieks.

Po změně stran pokračovala Vysočina v dobývání karvinské branky, ovšem bez výsledku. Rabušic si na zkušeného Laštůvku nepřišel a v 59. minutě přišlo definitivní KO. Erik Puchel vypálil a opět s pomocí teče si našel míč cestu do sítě. Tříbrankové manko už bylo pro Jihlavu nezdolatelným soustem. Štěpánek i Rabušic sice mohli korigovat, ale Laštůvka nic za svá záda nepropustil. Karviná vyhrála 3:0 a posunula se už na páté místo tabulky. Jihlava zůstává předposlední.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat
smazaný uživatel

1X

Reagovat
ondrasch77

2:1 (Jurčo, Šisler - Hronek)

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
icka

Dneska opet super doma

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele