21. kolo
19.03.2017 16:30 CET
2 : 3
(1:0)

Reportáž

MFK Karviná - Viktoria Plzeň 2:3

Doslova reklamu na fotbal viděli diváci na zaplněném karvinském stadionu. Domácí nad úřadujícím šampionem dvakrát vedli, ale nakonec vytrvalému tlaku Plzně podlehli a prohráli 2:3. Česká nejvyšší soutěž má opět nového lídra.

Karviná začala před zaplněným publikem nebojácně, netrvalo dlouho a vytvořila si první velkou šanci, ve které Wágner těsně minul. Každopádně Viktoriáni si ponaučení nevzali a ve 13. minutě inkasovali. Panák vyslal krásnou křížnou přihrávkou a Wágner sám proti Kozáčikovi nezaváhal. Plzeň chtěla okamžitě odpovědět, ale rána Hrošovského se neujala a Bakoš hlavičkoval jen do náruče Laštůvky. Viktoriáni se sice tlačili dopředu, ale museli si dát velký pozor na zadní vrátka. Ve 29. minutě totiž střílel Janečka a hosty zachránilo břevno. Svěřenci Romana Pivarníka si vytvářeli dostatečný počet šancí, jejich proměňování ale bylo doslova mizerné. Bakoš když už vstřelil branku, tak z ofsajdu a Hromada ve vyložené šanci přestřelil branku.

Plzeňská převaha pokračovala i po změně stran, ale branka Karviné jako by byla zakletá. Pořád platilo, že Karviná byla velice nebezpečná z rychlých protiútoků. Po Budinského centru zakončoval opět Wágner a Kozáčik měl velké štěstí. Vzápětí se hra zase vrátila k obléhání karvinské branky a v 72. minutě se hosté konečně dočkali. Krmenčík poslal do šestnáctky krásný centr a Marek Bakoš srovnal na 1:1.

Viktorku vyrovnávací gól pobláznil, za chvíli byl Krmenčík v další tutovce a Laštůvka opět prokázal svoje nesmírné kvality. Jenomže přišla 75. minuta a šok pro Plzeň. Obraně hostů pláchl Budinský a nekompromisně vrátil vedení opět na karvinskou stranu! Zaplněný stadion burácel.

Hosté se ani za této situace nevzdávali, znovu Karvinou přimáčkli k vlastnímu pokutovému území a v 82. minutě se dočkali dalšího vyrovnání. Rakušan Ivanschitz obehrál Janečka a Laštůvkovi nedal šanci. Bod byl pro Viktorii pořád málo a Karviná ještě více zalezla do vlastního vápna. Minutu před koncem přišel plzeňský zvrat, k odraženému balónu se dostal Hořava a povedenou ranou vrátil Viktorii do čela tabulky!

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
C-M@ster

Jako je to možný, ale nemůže to takhle sakra procházet donekonečna. Jednou to zaváhání přijde... možná lepší, ať se kluci proberou a nehrajou takovej hnůj.

Reagovat
jaRys9

Reagovat
vanGomm

Karviná už je zachráněná,Takže na rozdíl od Plzně už není pod žádným tlakem a to se hraje pak mnohem lépe.Navíc se bude se chtít proti Plzni určitě vytáhnout tip X.

Reagovat
Figi

Karvina je ted ve slusne forme. V Plzni prvni zapas prohrala 2-0 ale nehrala vubec spatne. Tipuju remizu 1-1 uz ted maji vyprodany stadion a fanousci je pozenou.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tady pojedem na klasiku 0:1 a hruzostrasnej fotbal

Reagovat
twl

Už to říkám posté dnes vyhrají hosté!

Reagovat
smazaný uživatel

hoste 1:0... bude to opet velka nuda!

Reagovat
boryland

1:2..........Krmy,Kovarna................

Reagovat
HunterRomario

2:1

Proti tý holomajzně, co předvádí Plzeň, se, na rozdíl od střelecky impotentní Bohemky, Karviná prosadí.

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
ondrasch77

2:1

Reagovat
twl

Všichni slávisté věří že ztratíme,ale Viktoria už ztratila dost bodů teď už budem jen vyhrávat 1:0 nebo0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele