8. kolo
26.10.2016 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

MFK Karviná - Slovan Liberec 0:0

Dohrávka mezi Karvinou a Libercem branku bohužel nepřinesla. Více ze hry měli hosté, jenomže všechny šance pochytal vynikající Jan Laštůvka.

Liberec měl velkou možnost dostat se už na šesté místo, ovšem potřeboval k tomu porazit Karvinou a to se mu nepodařilo. Diváci se za devadesát minut žádné branky nedočkali.

Hosté měli spoustu šancí, jak zlomit defenzívu Karviné v čele se zkušeným Laštůvkou. Folprechtovu hlavičku ze 14.minuty dokázal domácí brankář perfektně vyrazit na rohový kop a pro změnu Latkova hlavička skončila mimo. Hosté pokračovali v ofenzivním snažení a před nebezpečným Folprechtem musel odvracet do bezpečí Zelený. Až ve 22.minutě poprvé zahrozili domácí, jenomže Budinský únik z poloviny hřiště namířil jen do náruče Dúbravky. Zakončovaly obě strany, ale nic s čím by oba brankáři měli potíže.

Totéž platilo i po změně stran. Sýkorův nebezpečný centr uklidil do bezpečí Zelený a další Budínskýho rána minula branku. V 77.minutě odcentroval na hlavu Latky Vůch a Jan Laštůvka musel předvést další dobrý zákrok. Liberec měl v závěru zápasu o něco více navrch, ale golman Laštůvka výrazně držel naděje domácích na bodový zisk. Liberec nezlomil domácí obranu ani v nastavení, Da Silva byl ve stoprocentní pozici natolik překvapen přihrávkou, že celé zakončení pokazil. Karviná závěrečný nápor Slovanu ubránila a získává bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
eL

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1-3 Liberci půjde o všechno

Reagovat
vanGomm

Liberec boj na dvou frontách nezvládá.Snad se zlepší a neprohraje tip X2.

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 0

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 2...0:3

Reagovat
ondrasch77

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele