17. kolo
19.02.2017 14:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

MFK Karviná - FK Mladá Boleslav 1:1

Pouze remízu 1:1 si na půdě Karviné připisuje Mladá Boleslav. Středočeši dokonce museli dotahovat, neboť jako první se čtvrthodinu před koncem prosadil Lukáš Budinský. Konečnou plichtu zařídil přesnou trefou Ladislav Takács.

Utkání začalo pořádně divoce a velké šance na sebe nenechaly dlouho čekat. Tu úplně první zahodili hosté, jmenovitě Lukáš Železník, který po Přikrylově sklepnutí trestuhodně přestřelil branku. Vzápětí na druhé straně selhal jiný útočník Tomáš Wágner, kterému z jasné pozice střela vůbec nesedla. Karviná ale zůstávala u balónu a zakrátko musel Šeda hasit nebezpečí Lukáše Budinského a hned dvojí příležitost Marka Janečka! Brankář Jan Šeda si neodpočinul ani v následujících minutách, domácí hýřili aktivitou a na branku mladoboleslavských pálili Košťál i Budinský, avšak bez úspěchu.

Karviná sice měla v první poločase navrch, ale na začátku druhé půle mohlo být všechno jinak. Takács překvapil Laštůvku dalekonosnou střelou a Lukáš Magera pohotovou dorážkou rozvlnil síť. Jeho radost ale byla marná, neboť se jednalo o ofsajdové postavení, což signalizoval praporek pomezního.

Po hodině hry se vydala opět útočit Karviná a byl z toho pořádný závar. Neuspěli ani Budinský, ani Wágner a dokonce ani Janeček. Na druhé straně se zase musel činit Laštůvka a jen o tři minuty později, v 73. minutě, už to na domácí straně klaplo. Na Puchelův centr si ideálně naběhl Lukáš Budinský a Šeda byl tentokrát bez šance. Radost na stadionu v Karviná ale netrvala dlouho. Ladislav Takács na hranici vápna přesně vypálil a bylo to 1:1.

Domácí měli možnost vzít si vedení zpátky, ale se standardkou z ideální pozice nenaložil Puchel dobře. Karviná tak před vlastními diváky remizovala s Mladou Boleslaví 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
ondrasch77

1:2 (Wagner - Přikryl, Fleišman)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele