30. kolo
27.05.2017 17:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

MFK Karviná - FK Jablonec 0:2

Osmé místo nakonec obsadil Jablonec, který na závěr sezony zvítězil v Karviné výsledkem 2:0. Severočeši si tak splnili alespoň jeden malý cíl, a sice skončit v tabulce před nenáviděným Libercem. Karviná zůstala na více než solidním desátém místě.

A na první branku utkání se nemuselo čekat dlouho, už v 6. minutě poslal přesnou kolmici za obranu Mihálik a Martin Doležal s ledovým klidem překonal Laštůvku. Karviná sice mohla okamžitě odpovědět prostřednictvím Kalabišky, ale Hrubý vyškrábl balón na rohový kop. Karviná se nicméně osmělovala čím dál více a vše nakonec vygradovalo nařízenou penaltou ve prospěch domácích. Kysela fauloval pronikajícího Kalabišku a útočník Wágner měl jedinečnou příležitost na vyrovnání. Tíhu okamžiku však nezvládl a svému kmenovému klubu branku nedal. Wágner, pro kterého to byl pikantní zápas, ve spalování úspěšně pokračoval. Ve 33. minutě z blízkosti trestuhodně přestřelil. Na druhé straně zase musel zasahovat Hrubý po Budínského hlavičce.

Ve druhém poločase brankových příležitostí ještě přibylo, ale Karviná dál pokračovala ve smělém zahazování. A Jablonec to nakonec nekompromisně potrestal. V 55. minutě si opět našel místo k zakončení Martin Doležal a osmou brankou v sezoně se stal nejlepším střelcem týmu. Co však bylo důležité, Jablonec vedl 2:0 a zbytek zápasu už jen kontroloval. Karviná měla nadále dobré příležitosti, ale i kdyby se hrálo doteď, branku by nedala.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele