19. kolo
05.03.2017 18:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

MFK Karviná - Fastav Zlín 1:0

V boji o evropské poháry ztratil Fastav Zlín. Ševci prohráli v Karviné 0:1, když se krátce po změně stran prosadil Jan Kalabiška, pro kterého to zároveň byla premiérová branka v dresu Karviné.

Zlín si vypracoval dobrou příležitost už v sedmé minutě, ale Živulić po Vukadinovičově přihrávce trestuhodně překopl branku. Na druhé straně zakombinovali Wágner s Kalabiškou, změnu skóre to však neznamenalo. Oba hráči domácích si pak vytvořili nadějné příležitosti. Nejprve Kalabiška dalekonosnou ranou přestřelil a po něm Wágner tak dlouho váhal se zakončením, ale o možnost přišel.

Útočník Wágner měl smůlu i ve 33. minutě, kdy dobře hlavičkoval, ale na brankové čáře suploval brankář výtečný Pazdera, který balón odkopl do bezpečí. Zlín zase kontroloval nebezpečným pokusy Jugase a Traorého.

Skóre se změnilo až po změně stran. V 50. minutě utekl po pravé straně Janečka, který našel přesnou přihrávkou Kalabišku a Karivná vedla nad Zlínem 1:0. Následně gólové šance zmizely a hrací plocha se změnila doslova v bojiště. Krvavá zranění si odnesli Živulić nebo Pazdera. Až Diopův pokus stál za to, z akrobatického zakončení ale branka nepadla. Ševci si nedokázali vytvořit trvalejší tlak a vyrovnat se jim nepodařilo. V nastavení těsně nedosáhl na balón Diop. Karviná tak na jaře pokračuje v dobrých výkonech a upevnila si pozice v první polovině tabulky.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
ondrasch77

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
eL

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:3

Reagovat
Figi

Karvina.oplati Zlinu porazku. Tip 2-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele