6. kolo
11.09.2016 18:15 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

FK Teplice - Slavia Praha 2:2

Hodně zajímavé utkání se odehrálo v Teplicích. Na Stínadlech se přelévalo skóre ze strany na stranu a nakonec se zastavilo na výsledku 2:2. Ústřední postavou se stal David Vaněček, který zahodil spoustu šancí, ale nakonec to byl on, kdo měl poslední slovo.

Premiéru na lavičce Sešívaných si odbyl trenér Jaroslav Šilhavý, který nakonec ohodnotil výsledek jako zasloužený pro obě strany.

Slavia měla obrovskou šanci v jedenácté minutě, kdy Škoda přetlačil Kroba a pak orazítkoval tyč teplické branky! Škoda měl i další příležitosti, ale netrefil branku. Teplice si vytvořily první velkou šanci v 19.minutě, ale Jeřábek z pohotové akce trefil jen boční síť. Utkání se nehrálo ve špatném tempu, před koncem poločasu pořádně prověřil Pavlenku Hora a o chvíli později i Fillo. Před koncem prvního poločasu se poprvé změnilo skóre, Tomáš Vondrášek vystřelil ze střední vzdálenosti, míč tečoval obránce Bílek a Pavlenka na změnu směru nedokázal reagovat.

Teplice měly po změně stran několik možností na navýšení, čímž by dost možná rozhodly, jenomže Vaněček z tutovky napálil boční síť. Vaněček byl nakonec ústřední postavou zápasu, měl několik jasných šancí, jenže je pálil a pálil. V 73.minutě pak přišel trest, Mihálík nabídl Mešanovičovi slávu a ten jí "rybičkou"nepohrdl - 1:1.

Utkání se najednou zlomilo a oba týmy chtěly za každou cenu vyhrát. Teplický Vaněček opět spaloval a Jaroslav Mihálík po centru Baráka otočil skóre na stranu Sešívaných. Radost Slavie trvala jen dvě minuty, Vaněček se nakonec rozhodl, že jednu branku přeci jenom vstřelí. Krásně se položil do střely Kroba a překonal Pavlenku - 2:2. Vaněček nakonec mohl utkání rozhodnout, ale vrátil se k předchozímu trendu a poslední tutovku zahodil. Teplice nakonec remizovaly se Slavií 2:2.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 0

Reagovat
ondrasch77

2:0 (Potočný, Vachoušek)

Reagovat
boryland

1:0.........

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 pro kohokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele