4. kolo
19.08.2016 18:35 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

FK Teplice - FK Mladá Boleslav 1:2

Mladá Boleslav vyhrála v Teplicích 2:1 a zejména kouč Leoš Kalvoda si po nezdaru s Karvinou mohl oddechnout. Teplice převážnou část zápasu působily bezradným dojmem, přesto v závěru sahaly po bodu.

Teplice se před zápasem mohly pochlubit neinkasovaným gólem, co je však sráželo byla bídná produktivita a do jisté míry to platilo i v tomto zápase.

Domácí do zápasu nevstoupili nejlépe, už v první minutě uviděl žlutou kartu za naprosto nesmyslný faul Urma a když v dalších minutách vytvořil svojí chybou šanci hostům, rozhodl se kouč pro brzké střídání. Každopádně náznaky šancí zde byly na obou stranách, nicméně nic, co by diváky zvedlo ze sedadel. Až postup Magery musel vyrazit na roh Grigar. Skóre se poprvé měnilo ve 12. minutě a do vedení šla Mladá Boleslav. Přikrylův centr doplachtil až k úplně volnému Magerovi, který zakončením do protipohybu překonal Grigara - 1:0 pro Mladou Boleslav. Teplice se vzápětí nemohly dostat do tempa a gólman Diviš byl prakticky bez práce. Až před koncem poločasu musel Diviš zakročit proti hlavičce Hory.

Do druhého poločasu vstoupily oba celky beze změn a k vidění byla kontrola hry v podání Mladé Boleslavi. Teplice působily bezradně, k ničemu se nedostávaly a když v 74. minutě vstřelil druhý gól hostů střídající Golgol Mebrahtu, zdálo se, že je po zápase. Golgol si výborně zaběhl za obranu a neměl problém překonat povyběhnutého Grigara.

Zklamaní fanoušci domácích už to pomalu balili, když v tom vykouzlil citlivý centr další nový muž na hřišti Kukec a hlavičkující Fillo vrátil Teplice do zápasu. Jakékoliv naděje mohl vzápětí opět utnout Golgol Mebrahtu, Grigar však jeho pokus z úhlu vyškrábl.

Teplice se v závěru hnaly za vyrovnáním, jenomže jejich snaha byla marná, přestože počátkem nastavení doslova odmítl vyrovnat Vaněček. Mladá Boleslav tuto šanci přečkala a v Teplicích nakonec vyhrála.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip X...2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
ondrasch77

0:0...

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
3M

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav se drží mezi předními týmy tabulky a stejně se na ten fotbal nedá koukat většina akcí končí u toho že si hráč neumí zpracovat míč.. Opravdu by mě zajímalo o co jde na jejich trénincích ..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele