13. kolo
05.11.2016 17:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

FK Teplice - FC Hradec Králové 0:1

Teplice nedokázaly navázat na předchozí výsledky a doma své fanoušky pořádně zklamaly, když s Hradcem prohrály tím nejtěsnějším způsobem. O jedinou branku zápasu se postaral v nastavení prvního poločasu Schwarz.

Hradec začal na Stínadlech hodně aktivně a domácí obrana měla plné nohy práce, aby zastavovala jeho nebezpečné akce. Až v 17. minutě se připomněli i domácí, ale Jakub Hora svojí střelou Ottmara nepřekonal. Příležitosti Teplic se začínaly množit, Tomáš Kučera nadvakrát neprocedil balón do sítě a neuspěla ani nebezpečná dorážka Ciskaridzeho. Famózní gólman Ottmar se vyznamenal i proti střele Filla, po které předvedl skvostný zákrok. Hradec se s vypětím všech sil Teplicím ubránil a v nastavení prvního poločasu jim zasadil úder. Martanův centr na přední tyči dopravil do sítě Petr Schwarz - 1:0 pro Hradec.

Teplice začaly s honem na vyrovnání okamžitě po změně stran. Po obrovském závaru zakončoval nejprve Kučera do Ottmara a po něm i jeho kolega Jeřábek. Hra se pak na dlouhou dobu uklidnila. Hradec překvapivě držel vedení, aniž by domácí pouštěl do něčeho většího. Čtvrthodiny před koncem měl velkou možnost pojistit výsledek Vlkanova, ale Grigar vyrazil na rohový kop. Šancí na druhý gól měl Hradec víc, ale zahazoval, a to se mu mohlo v nastavení zle vymstít. Potočný předvedl akrobatické nůžky a Ottmar musel balón vytáhnout na břevno! Pak měli Votroci další možnosti utkání definitivně ukončit, ovšem branka už jim nebyla přána. Hradec díky vítězství ukončil dlouhou sérii porážka a nejlépe tak zareagoval na vítězství Příbrami.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Hradci se posledni roky na Teplice dari...obzvlast u nich..minimalne bod Hradec udela..uz totiz musi

Reagovat
eL

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2-o

Reagovat
vanGomm

Hradec už se tam začíná namáčet,takže by to chtělo alespoň bod tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele