11. kolo
22.10.2016 17:00 CET
3 : 3
(1:1)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Zbrojovka Brno 3:3

Hodně dramatické a strhující utkání viděli diváci v Mladé Boleslavi. Vedoucí tým celé české ligy držel do posledních minut nadějné vedení 3:2, ale konečné slovo měl Michal Škoda, který srovnal na konečných 3:3.

Zbrojovka tak sehrála podobné utkání, jako tomu bylo v domácím prostředí s pražskou Spartou, s tím rozdílem, že to byla ona, kdo dvakrát v zápase vedl. Konečná remíza 3:3 je určitě ztrátou pro Mladou Boleslav, která tak nevyužila jednak zaváhání Zlína a také vzájemného souboje Viktorie Plzeň se Spartou.

O něco aktivněji vstoupili do zápasu domácí, ale byli to hosté, kdo jako první udeřil. V 18. minutě se dostal do samostatného průniku Jakub Řezníček a svůj postup na Diviš zvládl! Mladá Boleslav se snažila o co nejrychlejší odpověď, ale Douglasovu hlavičku lapil Melichárek a Chramostovi scházel ke gólové radosti jen kousek. Každopádně aktivita Mladé Boleslavi byla odměněna ve 31. minutě. Matějovského rohový kop odvrátila Zbrojovka jen na kopačky Tomáše Přikryla a ten povedenou ranou srovnal na 1:1. Před koncem poločasu mohli domácí strhnout vedení na svojí stranu, ovšem Přikryl tentokrát úspěšný nebyl.

Další branky začaly padat až po změně stran. Nejprve oba celky pokračovaly v neproměňování šancí. Magera ani Přikryl na Melichárka nevyzráli a neuspěl ani s dobrou střelou z přímého kopu Řezníček. Až po hodině hry se znovu změnilo skóre a tentokrát ve prospěch domácích. Po závaru před brankou se nejlépe zorientoval Douglas Costa a Melichárek inkasoval podruhé. Brno však nezahálelo. Hyčka ještě na Diviše nevyzrál, ale v 72. minutě už bylo zase srovnáno. Do míče se opřel Vávra a po Fleišmanově teči neměl Diviš nárok.

Výsledek 2:2 Mladé Boleslavi nevyhovoval. Po střele Takácse se zatřáslo břevno a po té Marešově z volného přímého kopu se rozvlnila síť. Bolka tak znovu vedla a na tahu byla Zbrojovka. Jenomže čas neúprosně plynul, a kdyby v první minutě nastaveného času trefil branku Mebrahtu, bylo rozhodnuto. To se nestalo, místo toho přišel závar před Divišem a konečné slovo pro Michala Škodu, který ve skrumáži srovnal na konečných 3:3.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1....2:0

Reagovat
ondrasch77

3:0 (2 x Chramosta, Mebrahtu)

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
vanGomm

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele