20. kolo
12.03.2017 15:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Sparta Praha 1:0

Další průšvih zaznamenává pražská Sparta a to nejen díky porážce od domácích fotbalistů, ale také díky řádění jejich fanoušků, kvůli kterým bylo utkání na čas přerušeno. Podstatné ale je, že utkání skončilo 1:0 pro Mladou Boleslav a autorem branky byl Brazilec Douglas Da Silva.

Sparta měla namále už při první velké šanci mladoboleslavských. Ukrytou ránu Valenty musel likvidovat perfektním zákrokem Koubek. Na druhé straně se propracoval k hlavičce Šural, nebylo to však nic vážného a Šeda bez větších problémů schoval balón do rukavic. Mnohem více práce měl Koubek. Hlavičku Fleišmana dokázal vyrazit a na tu Da Silvy reagovat nemusel, neboť šla vedle.

Sparťané se zase připomněli po půlhodině hry, kdy si chtěl v pokutovém území vymodlit penaltu Konaté. Africký křídelník měl pak ke konci poločasu obrovskou šanci poslat Spartu do vedení, ale ačkoliv měl spoustu času, trefil jen dobře postaveného Fleišmana.

Tomáš Požár nemohl být s výkonem svých svěřenců v žádném případě spokojen a do druhé půle přichystal hned dvojí střídání. Sáčka nahradil Vácha a Čermáka Néstor Albiach. Hra Sparty se ale nezměnila, další střelecký pokus poslal na Šedu neúspěšně Konaté.

A pak to přišlo. V 67. minutě rozehrávala Mladá Boleslav rohový kop, na centr Petra Mareše si naskočil brazilský stoper Douglas Da Silva a domácí radost mohla vypuknout. Sparťané se na odpověď nezmohli, tedy alespoň ne hráči, protože v hostujícím sektoru se začali dít věci. Jejich řádění, mimo jiné v podobě pyrotechniky, museli krotit hasiči vodní hadicí a hlavní sudí samozřejmě na čas utkání přerušil. Poté, co se začalo znovu hrát, se sice hosté tlačili dopředu, ale Mladá Boleslav nadějné vedení už nepustila.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
boryland

2:1................

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka na jare 3 plichty. Sparta marna. No hlavne at nejakej ten bod privezeme. Venku by stacil i ten vykon z Dukly a 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
eL

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
ondrasch77

2:2

Reagovat
vanGomm

Boleslav čeká na ligovou výhru poměrně dlouho.Na druhou stanu může porážka Spartu už s velkou pravděpodobností definitivně vyřadit ze hry o titul.S remízou asi moc spokojený nebude nikdo.Zkusím tip 2.

Reagovat
LidoOP

4:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele