18. kolo
27.02.2017 17:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - FK Teplice 1:1

Mladá Boleslav si v dohrávce kola připisuje další bod za nerozhodný výsledek 1:1, tentokráte s Teplicemi. Domácí sice po prvním poločase vedli zásluhou Jakuba Nečase, ale konečné slovo měl Marek Červenka.

Prvních dvacet minut utkání nenabídlo divákům zhola nic. Ve 23. minutě ale nastal zlom, neboť domácí šli do vedení. Zničehonic se dostal k balónu Jakub Nečas, který využil zaváhání Vondráška a povedenou ranou překonal brankáře Grigara. O několik minut později se dostal do slibné příležitosti Vukadinović a po něm na druhé strané pálil nepřesně Tomáš Kučera. O něco nebezpečnější byla ale Mladá Boleslav, Vukadinoviče v další tutovce vychytal Grigar a vzápětí z rohového kopu hlavičkoval těsně mimo stoper Da Silva.

Mladá Boleslav vedla po prvním poločase 1:0, takže na tahu byly ve druhém dějství Teplice. Žádný nápor hostů se ale nekonal. Naopak v 52. minutě nebezpečně pálil Vukadinović, ale Grigar tentokrát zasahovat nemusel. Ze strany Teplic to rozhodně na žádné vyrovnání nevypadalo, Mladá Boleslav je do ničeho nepouštěla, přesto došlo v 64. minutě na vyrovnání. Na dlouhý pas za obranu si naběhl Hora a celou akci ještě vyšperkoval přesnou přihrávkou na Marka Červenku, který překonal brankáře Šedu. Po hodině hry se tedy začínalo odznova.

A šance byly na obou stranách. Fillo pálil jen do připraveného Šedy, zatímco Magera na druhé straně netrefil branku. V 76. minutě byly Teplice blízko obratu, ale Kučerovu ránu i dorážku Hory skvěle zlikvidoval Šeda. Zároveň šlo o poslední zajímavý okamžik v celém utkání. Mladá Boleslav si tak rozdělila body s Teplicemi 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
vanGomm

Teplice mají venku lepší bilanci než doma.Takže tipnu X.

Reagovat
ondrasch77

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
cepinzcegamy

6:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná 1! Tipuju 2:0

Reagovat
vanGomm

Chápu,že jde pouze o tipy,ale pokud by všechno dopadlo tzv.jasně,tedy tak jak má už dávno by sázkovky ukočily svůj provoz Jak jsem někde čestl jisté je pouze to,že jisté není nic.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele