9. kolo
01.10.2016 15:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Dukla Praha 1:0

Mladá Boleslav zvládla vítězně další utkání a minimálně na pár hodin se posouvá do čela ligy. Dukla nebyla v žádném případě horším týmem, ale od domácích dostala lekci z produktivity. Branka Stanislava Klobásy totiž padla prakticky po jediné šanci, kterou si domácí vytvořili.

Dalo by se říci, že Dukla byla dokonce lepším týmem, jenže síť Divišovy branky ani jednou nerozvlnila. V 6. minutě napřáhl Néstor a jen o kousíček přestřelil. Stejný hráč pak o chvíli později zkoušel zakončení nůžkami, ale balón se znovu mezi tyče nevešel. Úvodní minuty patřily možná trochu překvapivě Dukle, nicméně v 18. minutě museli hosté řešit závar před vlastní brankou a nakonec Miloševič s Radou nebezpečí zažehnali. Ve 38. minutě zase rozehrál standardku Mareš a stoper Da Silva jen tak tak na balón nedosáhl. Více diváci v prvním poločase neviděli. Ani jeden z týmů neměl vyloženě navrch, takže bezgólová první půle se dá vyhodnotit jako spravedlivá.

Ani ve druhém poločase se obraz hry neměnil. Střelecké pokusy Tetoura a Olayinky se neujaly a v 69. minutě zazdil svojí příležitost i Čajič. Blíže k vítězství nakonec byla Dukla, jedenáct minut před koncem předvedl zajímavou individuální akci nově příchozí Dominik Preisler, v dobré pozici však minul branku! Čtvrthodinu před koncem se domácí publikum dočkalo dlouho očekávaného momentu, na trávník totiž vyběhl navrátilec Marek Matějovský.

Utkání pomalu směřovalo k bezbrankovému konci, když jako blesk z čistého nebe udeřili domácí. Mareš vykouzlil přesný centr na trestuhodně neobsazeného Stanislava Klobásu a ten prakticky z jediné šance Boleslavských rozhodl! Pro Duklu to byl velmi krutý okamžik, nicméně i takové chvíle fotbal přináší. Mladá Boleslav si těsné vedení ve zbytku zápasu v pohodě uhájila a minimálně do konečného hvizdu zápasu Zlína se posouvá do čela ligy.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
eL

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
ondrasch77

3:2 (Chramosta, Golgol, Magera - Bogél, Kušnír)

Reagovat
smazaný uživatel

3-o

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele