12. kolo
30.10.2016 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Jablonec - Slavia Praha 0:0

Potřetí za sebou skončilo utkání mezi Jabloncem a Slavií bez branek. Zatímco v prvním poločase to byla velká nuda, v tom druhém už se nějaké šance přeci jenom urodily. Slavia remízou propásla možnost dostat se alespoň na pár hodin do čela celé soutěže.

Jablonec nastoupil k teprve druhému utkání pod novým trenérem Zdeňkem Klusáčkem, v tom prvním dokázal porazit Příbram 4:2 a i na Slavii si věřil. Ta pod trenérem Jaroslavem Šilhavým ještě neprohrála.

První poločas toho opravdu příliš nenabídl. Slavia byla směrem dopředu takřka nulová a to nastoupila od začátku i s Murisem Mešanovičem, jenž v pohárovém utkání proti Litoměřicku zaznamenal hattrick. Až v závěru poločasu se pokusil o střelu Antonín Barák, ovšem úspěšný nebyl.

Začátek druhého poločasu byl podobný, ovšem s čím dál častější střelbou. Po dobře mířené hlavičce Tecla výborně zakročil Pavlenka a Mihálik ve skluzu zamířil těsně vedle. Jablonec měl více ze hry a před Doležalem musel zase rychle zasahovat Pavlenka. Slávistický brankář byl asi nejvýraznější postavou druhého poločasu. Jeho hvězdná chvíle přišla v samotném závěru, kdy předvedl fantastický zákrok po střele Mehanoviče. To byla obrovská šance v závěru utkání, která mohla rozhodnout. Sešívaní sice měli nějaké šance, ale nejednalo se o nic, s čím by měl mít Hrubý potíže. V Jablonci tak skončila jejich série výher, ta neporazitelnosti však dále trvá.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 0

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec přibrzdí Slávistický rychlík 2:1

Reagovat
vanGomm

Slavia 6 kol v lize neztratila ani bod,ale na druhou stranu 6x už Jablonec neporazila.Je tedy jasné,že jedna série skončí,ale která?Tip padnou min.3 góly.

Reagovat
boryland

2:1..........

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2X

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
ondrasch77

2:1 (Tecl, Doležal - Mešanovič)

Reagovat
noustres

Harba z lávky dá fíka

Reagovat
ondrasch77

Jablonec netrénuje Klusáček, nýbrž Klucký.....

Reagovat
cepinzcegamy

Ghmutrullugh!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele