19. kolo
04.03.2017 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Jablonec - Bohemians Praha 1905 0:0

Jarní střelecká impotence Klokanů pokračuje. Svěřenci Miroslava Koubka opět remizovali 0:0, tentokrát na jablonecké Střelnici. Celkový bod je pro oba týmy spíše ztrátou.

Domácí minulá výhra nad Spartou pořádně nabudila a první minuty zápasu s Klokany patřily jasně jim. Po kombinaci Zeleného s Pospíšilem střílel vedle Mehanović a stejný hráč o pár minut později nastřelil jen hradbu těl hostujících obránců. Jablonec nadále zůstával u balónu a po Benešově hlavičce a následném závaru střílel nad Mihálík. Bohemka zahrozila až ve 23. minutě, kdy se jí naskytl rychlý protiútok. Hubínkova skákavá rána však skončila v náruči brankáře Romana Valeše. Další velkou šanci hostů měl po půlhodině hry Kabajev, k úspěchu mu však scházela větší přesnost.

Oba celky nachystaly do druhého poločasu střídání. Jabloneckého Diviše nahradil Masopust, zatímco za talentovaného Dominika Maška naskočil Tomáš Berger. A byl to právě nový muž na hrací ploše Berger, který neúspěšně zkoušel štěstí z dálky. Jen o dvě minuty později ho napodobil Luts, ale také on neměl srovnaná mířidla. Na druhé straně prověřil Fryštáka opět Mehanovič a necelé tři tisíce diváků stále čekaly na první branku.

V 79. minutě se Klokanům nabídla obrovská příležitost, rychlý protiútok měl zakončit vedoucí brankou Tomáš Berger, ovšem Bohemians stejně jako v předchozích zápasech dopláceli na mizernou produktivitu. Další šance už k vidění nebyly, Jablonec tak remizoval s Bohemians 1905 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
vanGomm

Vyhrát 2x po sobě doma to není snadné

Reagovat
eL

1:2

Reagovat
ondrasch77

Přání 2:0, realita 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele