25. kolo
23.04.2017 13:15 CET
2 : 4
(0:1)

Reportáž

FK Jablonec - 1. FK Příbram 2:4

Kdepak, s Příbrami je něco jinak. Doposud se středočeši na hřištích soupeřů trápili, ale čím víc se blíží konec, tím víc se dějí zajímavé věci. Příbram si do Jablonce opět přijela pro důležité existenční body a znovu je má. Přestřelku 4:2 dirigovali zkušení Jan Rezek a Tomáš Pilík, prsty měli ve všech gólech.

Jablonecký trenér Zdeněk Klucký se před zápasem nechal slyšet, že jeho tým chce za každou cenu vyhrát, aby vyvrátil množící se spekulace ohledně přenechání výsledku hostům. Jenomže se to nepovedlo, Příbram shodou okolností venku poprvé vyhrála a světe div se, zrovna v Jablonci.

Domácí sice měli první šanci zápasu, Trávník ji ale nevyužil a pak už se to na branku Hrubého jenom valilo. Vidět byl zejména Tomáš Pilík, jehož centry dělaly soupeři pořádné problémy. Příbram poprvé odemkla jabloneckou defenzívu ve 30.minutě, kdy Trégler vyslal dlouhý pas a Rezek ho nezištně nabídl nabíhajícímu Pilíkovi, který rovnou z první poslal Příbram do vedení. Jablonec se sice pokusil o odpověď, ale bez výsledku. Mehanovič zkusil nůžky, ale Hrušku tím nevystrašil a Pospíšil pro změnu pálil vedle.

První poločas byl ze strany domácích nepovedený, ale to co následovalo krátce po změně stran, to už byl vyloženě průšvíh. V 50.minutě rozehrál Pilík rohový kop a Jan Rezek z voleje zvýšil na 2:0. A to zdaleka nebylo vše. Jen o dvě minuty později znovu přesně centroval Pilík a Jan Suchan rovněž střelou z první zvýšil už na 3:0 pro hosty.

Naprosto opařený Jablonec sice vzápětí snížil, když centr Trávníka usměrnil za záda vlastního golmana Rezek, ale jinak to v domácí defenzívě dál povážlivě skřípalo. Příbram mohla znovu odskočit na rozdíl tří branek, ale místo toho přišel další kontaktní gól Jablonce. Linhart si v pokutovém území proti Pernicovi počínal nedovoleně a sudí odpískal pokutový kop. Martin Pospíšil ho nekompromisně proměnil a snížil na rozdíl jediné branky.

Ale jak už bylo řečeno, jablonecká defenzíva dnes pořádala den otevřených dveří a nejprve Trégler orazítkoval břevno a po něm zvyšoval na 4:2 tvrdou ranou Jan Rezek. To už bylo i na trenéra Zdeňka Kluckého příliš. Jablonec naprosto propadl a Příbrami opět přenechal důležité body, které tu potřebovala získat.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
vanGomm

Známá dvojka téměř po roce zase spolu a v dost podobné pozici.Jablonec už vlastně v lize o nic nehraje takže X2 se zdá být celkem jistota.

Reagovat
smazaný uživatel

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tak n a výsledek tohoto mače jsem zvědavý.Pokud je fotbal čistý,tak vyhrají domácí.Ale tomu samozřejmě nikdo nevěří.Takže zřejmě 2 nebo 02

Reagovat
zde73

Presne tak,spina jak blazen

Reagovat
smazaný uživatel

to skonci tak 0-3.jako dvojka za 6 kurs je jistota

Reagovat
smazaný uživatel

je to hnus velebnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Noustress

6 kurz zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cetto

To je tak cinklý, až to není vtipný..

Reagovat
Doplh11

Je vidět že když nastoupí hned od začátku ta "krysa" Mihálik za Jablonec,hned to přinese smůlu měl radši jít odejít a hrát někde spíš v přeboru

Reagovat
smazaný uživatel

Ja kuva a je to tady,chtěl bych věřit,že Příbram zahrála nad svoje možnosti a čistě vyhrála.

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

Když už Starka nemůže, Pelta vždy rád pomůže. Jablonec si nakydal další várku hnoje na své fotbalové jméno.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele