12. kolo
30.10.2016 14:30 CET
3 : 4
(0:2)

Reportáž

FC Hradec Králové - MFK Karviná 3:4

Hradec důležité utkání s Karvinou nezvládl a z krásného ofenzivního duelu, ve kterém padlo sedm branek, nebere ani bod. Hosté ovládli první poločas, ve kterém vstřelili dvě branky, domácí však po změně stran srovnali, ale pak Karviná dalšími dvěma brankami definitivně utekla.

Na hrací ploše se toho za devadesát minut stalo opravdu hodně. Oba celky měly spoustu gólových příležitostí, akce střídala akci a jestli je něco, s čím mohou být oba trenéři nespokojeni, jsou to výkony defenzív.

Ta domácí inkasovala už v šesté minutě, když špatně odvrátila hrozící nebezpečí přímo na kopačku Lukáše Budinského, jehož přesná rána znamenala vedení Karviné. Votroci na nic nečekali a také oni pustili svojí ofenzívě uzdu. Jejich prozatím pološance však zůstávaly nevyužity a naopak Karviná vstřelila ve 32. minutě druhou branku. Radek Voltr stál ve správný čas na správném místě a z malého vápna zvýšil na 2:0. Až ve 40.minutě měli Votroci opravdu stoprocentní gólovku, nicméně Schwarz na balón nedosáhl.

Domácí byli podobně jako při premiéře na domácím stadionu proti Slavii zbytečně nervózní a ve druhé půli na ně čekal náročný úkol, zvrátit nepříznivý vývoj ve svůj prospěch.

V 53. minutě se povedl první cíl, kontaktní branku zařídil po centru Vlkanovy hlavičkující Černý a jen o pár minut později dokonce domácí srovnali na 2:2. Schwarz z penalty napálil břevno, od kterého se míč dostal milimetrově za brankovou čáru. Hosté protestovali marně, branka platila a začínalo se od začátku.

Po hodině hry se ale utkání znovu lámalo. Po Vlkanově přihrávce netrefil Žondra a vzápětí udeřilo na druhé straně. Jan Šísler se opřel do míče a s pomocí břevna vstřelil krásný gól. V 78. minutě vstřelili hosté už čtvrtý gól a definitivně rozhodli. Budinský dostal přesnou přihrávku a před Ottmarem nezaváhal. Hradec už stihl jen snížit, v nastavení se obtočil kolem obránce Malinský a více už se nestalo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
ondrasch77

2:2

Reagovat
Figi

Karvina v Hradci opet vyhraje. Tentokrat to bude tesne 1-2

Reagovat
Kuba94

Kdo by to čekal po 12.kole na 6.místě a dokonce se 17 body. Líbí se mi jakou čest dělá klub našemu městu jen tak dále a nepolevit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele