6. kolo
10.09.2016 17:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Hradec Králové - 1. FK Příbram 2:0

Fotbalisté Příbrami nadále čekají nejen na první vítězství, ale také na první vstřelenou branku. Středočeši tentokrát prohráli v mladoboleslavském azylu s Hradcem 0:2. Strůjcem vítězství se stal Pázler, jenž vstřelil obě branky.

Příbram začala aktivně a brzy se mohla ujmout vedení, jenomže ve stoprocentní šanci pohořel Majtán, což později muselo hosty pořádně mrzet. Kdo ví, jak by se utkání totiž vyvíjelo, vstřelená branka by hostům pomohla zejména psychicky. Ale nestalo se tak a šance se rodily i na druhé straně. Pázler se po Mudrově průniku ocitl před brankářem úplně sám, jenomže míč netrefil ideálně. Na hrací ploše se pak dlouho nic nedělo, dvě příležitosti si v závěru prvního poločasu vytvořil aktivní Pázler, ale skóre se prozatím neměnilo.

Do druhé půle už vstoupili mnohem lépe domácí fotbalisté. Trio Malinský, Trubač, Pázler dělalo hostující obraně pořádné problémy a několikrát se musel zaskvět brankář Hruška. Obrana Příbrami odolávala až do 57. minuty, kdy se zaslouženě prosadil nejaktivnější muž na hřišti Jan Pázler. Obrovský kus práce přitom odvedl pronikající Trubač, Pázler pak jen z malého vápna celou akci dokonal.

Příbram se po inkasované brance klasicky položila a Hradec zanedlouho vstřelil druhý gól. Jan Pázler dostal dlouhý balón, před Hruškou si ho na poslední chvíli píchl a dal gól. Následně se hrálo už jen na jednu branku a výsledek mohl mít pro Příbram daleko horší podobu, nebýt fantastického Hrušky. Votroci v azylu získali další tři body, naopak Příbram zůstává bez bodu i gólu beznadějně poslední.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2 0

Reagovat
vanGomm

Tip X.Stadión bude asi "praskat ve švech"

Reagovat
semiš

Nesmíš koukat tolik na NOVU, tam mají tohle slovní spojení v oblibě ... k tomu ještě "spatřilo světlo světa"

Reagovat
vanGomm

TV téměř nesleduji a na Novu nekoukám vůbec!!Říká se,že častým sledováním televize se vážně poškozuje zdraví,ale na rozdíl od ostatních návykových drog na jejím obalu žádné varování není.Bez TV se prý žije líp,ale málo kdo to vydrží.Já se proto snažím TV nesledovat a když už,tak koukám jen na sport a to ještě na pouze některý.Což mě bohatě stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

1X

Reagovat
ondrasch77

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Příbram, jedeem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele