7. kolo
19.09.2016 17:00 CET
1 : 1
(1:0)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Fastav Zlín - Sparta Praha 1:1

Tomáš Rosický se "nečekaně" neobjevil v základní sestavě a dokonce ani na lavičce náhradníků a Sparta možná i díky tomu na hřišti vedoucího Zlína nevyhrála. Ševci sehráli se Spartou vyrovnanou partii, do vedení je poslal Jakub Jugas, ale konečné slovo měl Václav Kadlec.

Příznivci i nepříznivci Zlína byli hodně zvědaví, jak si Ševci s jedním z největších favoritů na titul poradí. Svěřenci trenéra Bohuslava Pánika nakonec znovu ukázali, že se mohou měřit s každým. Porazit Plzeň, Liberec, získat bod na Slavii a teď se Spartou zkrátka není náhoda.

První šanci šlágru prvního s druhým měl na hlavičce Šural, ovšem netrefil zařízení. Na druhé straně totéž platilo o Janíčkovi a pak se hra zase rychle přesunula před golmana Dostála. Šural se zlínského brankáře pokusil přehodit a míč nakonec skončil na břevně, z dorážky pak neuspěl Lafata. Ve 14.minutě dobře napřáhl Holík a vyznamenat se musel Koubek. Hrál se dobrý útočný fotbal, Zlín i Sparta měli šance a ve 33.minutě se hostům znovu postavilo do cesty břevno. Tentokrát ho hlavou orazítkoval David Lafata! Diváci na zlínské Letné se dočkali první branky ve 41.minutě a postarali se o ní domácí borci. Holík posadil balón na hlavu Jakuba Jugase a zlínský stadión explodoval radostí! Ještě před závěrečným hvizdem sudího měl na kopačce vyrovnání Václav Kadlec, Dostála dokázal překonat ale na brankové čáře zasáhl obránce Matějov. Kadlec pak neuspěl ani z dorážky.

Ševci moc dobře věděli, že udržet nadějný výsledek bude hodně obtížné a jen tuhá defenzíva by k tomu nemusela stačit. Haris Harba měl více než solidní příležitost odskočit na rozdíl dvou branek, nicméně Koubek jeho pokus vyrazil na rohový kop. Místo pojistky pak přišel trest, Šural dobře odcentroval a Václav Kadlec hlavou srovnal na 1:1. Vzápěti měl na hlavě vedoucí gól Lafata ale Zlín opět spasilo břevno!

Dobré příležitosti měl i Zlín, hned několikrát mohl dostat Spartu opět do úzkých, ale stav 1:1 se už nezměnil. Ševci tak i po tomto zápase senzačně vedou ligu a sice o bod před Mladou Boleslaví.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ševcester uhraje remízu 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Shevchenko

1:0 ať je prdel

Reagovat
paff

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Mononukleoza

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni s druhym..to prece musi skouncit plichtou ne? ...tip X...2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:4

Reagovat
smazaný uživatel

7:0

2. Janíček 1:0

7. Harba 2:0

23. Costa červená

31. Harba 3:0

45. Jugas 4:0

59. Harba 5:0

59. vběhnutí sparťanských fanoušků na hrací plochu

74. Diop 6:0

88. Dostál z pokutového kopu 7:0

Reagovat
mario23

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 Forza Ševci !!!

Reagovat
REPLIKATOR

1:2 Zlín nezvládne roli favorita, k tomu "nemalá" pomoc od rozhodčích a 3 body pro Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasim s tipem 2. Mam 1 a doufam ze to Zlin da , tip 2:1

Reagovat
mario23

Na to, že Zlín je na 1. místě, tak dost velkej kurz. Navíc Sparta teď předvádí tragický výkony, velký díry v obraně, stopeři tragédie... Pokud bude Zlín víc efektivnější, než Bolka, tak nejspíš vyhraje... Asi to zase neklapne a Ščasný zůstane. Tip : 1:3

Už by se ale měl pakovat i když na druhou stranu pořád není vyřešená otázka, koho místo něj, tak bych asi vyčkal do zimy, jak na tom bude Sparta a pokud nebudem první v tabulce, tak vyhodit. S tímhle týmem bude ostuda cokoliv jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

nevíte někdo zda budou vstupenky i na místě? nerad bych jel 100km do zlína abych zjistil, že je vyprodáno, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Je vyprodáno už asi týden.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Petr325

Hm...z nás jde teda strach...to bylo keců

Reagovat
smazaný uživatel

Zlinu neuznali regulerny gol , mal som 23000 vyhru je to porad dokola rozhodci Sparte proste pomahaji

Reagovat
smazaný uživatel

který?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele