9. kolo
01.10.2016 17:00 CET
2 : 2
(0:1)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Fastav Zlín - FK Jablonec 2:2

Zlínští Ševci doslova utekli hrobníkovi z lopaty. Ještě sedm minut před koncem prohrávali o dvě branky a už se zdálo, že je první letošní porážka nemine, když se krátce po sobě prosadili Vukadinovič a Haris Harba. Jablonci tak k vítězství nestačilo ani dvougólové vedení.

Začátek utkání byl z obou stran celkem opatrný, nicméně divákům to nezabránilo, aby viděli šance na obou stranách. Tu první si vypracoval Zlín, jmenovitě Haris Harba, který z mírného úhlu vyslal na Hrubého dělovku a ten musel vyrážet na rohový kop! Na druhé straně se dostal ke střele Mihálik a taktéž Dostál musel vyrážet na rohový kop. Ve 39. minutě se domácí Ševci dostali do nesnází. Jiráčkův centr zasáhl Kouřil hlavou a Haris Harba si nešťastně vstřelil vlastní gól! Ještě do poločasu mohl srovnat Janíček, ale hlavou branku netrefil.

Zlín po prvním poločase prohrával 0:1 a s tímto výsledkem se rozhodně nehodlal smířit. Jenomže své šance zahazoval a zahazoval. Pazderův střílený centr nadělal jablonecké obraně pořádné starosti a za chvíli Diop z jasné pozice hlavičkoval vedle. V 53. minutě vyslal na Hrubého povedenou ránu Matějov, ale stav se nadále neměnil.

Ševci byli ve druhém poločase výrazně lepším týmem, vytvořili si tlak, ale ne a ne to tam spadnout. Kopečného vychytal Hrubý a když už Diop dostal balón do sítě, mával se ofsajd. Zlín své šance zahodil a dvacet minut před koncem přišel druhý trest. Pospíšil přesně našel Mihálika, jenž střelou pod břevno zvýšil vedení hostujícího týmu. Zlín byl velmi blízko první porážce.

Svěřenci trenéra Páníka se však ani za tohoto stavu nevzdávali. Hájkova střela skončila na břevně a za chvíli Vukadin Vukadinovič vrátil Ševce do hry o body. Vukadinovič se dostal k balónu po rohovém kopu a propálil vše, co mu stálo v cestě. A Ševci ještě spěchali. V 87. minutě našel Pazdera hlavu Harise Harby a ten odčinil předchozího vlastence a srovnal na 2:2. Domácí doslova utekli hrobníkovi z lopaty a ve zbytku ještě pomýšleli na tři body. Tlak Zlína byl v nastavení drtivý, ale celkově pátý gól v utkání už nepadl. Za hosty ještě uviděl červenou kartu útočník Doležal.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín už prohraje 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Zlin potvrdi formu tip 2:0

Reagovat
eL

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1X

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 ŠEVCI OLEE!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
ondrasch77

Tady cejtím překvapení... Zlín hraje velice dobře, ale řekl bych, že nás možná trochu podcení 1:2 anebo dostanem nakládačku se vším všudy...

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej odhad

3-o

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jsi zapomněl zmínit remízu a měl bys tam všechno.

Reagovat
ondrasch77

Já tam ale nechci mít všechno, píšu, jak to cítím.... Zvedáme se, a při souhře náhod u vás můžem vyhrát a nebo mám falešné mámení a zeserem to jako letos již obvykle....

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 (2x Vukadinovič, Diop, Traore)

Reagovat
smazaný uživatel

0-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele