16. kolo
15.03.2017 17:00 CET
0 : 1
(0:1)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians Praha 1905 - Viktoria Plzeň 0:1

Určitě to nebyl optimální výkon, ale důležité jsou tři body. Dohrávka na půdě Bohemians byla pro Viktorii Plzeň nesmírně klíčová. Rozhodl jí jedinou brankou Marek Bakoš. Klokani tak nejenže prodloužili čekání na první vítězství, ale i na první jarní gól.

Na hráčích Bohemians bylo od začátku patrné, že chtějí ukončit dlouhé čekání na první jarní vstřelenou branku. Zaplněný Ďolíček se ale nedočkal. Rychlou branku se sice podařilo vstřelit, ovšem hostům. Hořava vrátil hlavou balon do šestnáctky k Bakošovi, který rovněž hlavou uklidil kulatý nesmysl k tyči. Psala se teprve 8.minuta zápasu.

Koubkovi svěřenci zareagovali dobře, byli aktivní a před Kozáčikem bylo několikrát výrazně živo. Po zákroku Hubníka na Kuchtu se Klokani dokonce dožadovali penalty, ale nadějnou situaci na vstřelení gólu jim sudí neodpískal. A tak to domácí zkoušeli jinak, Mašek hlavičkoval mimo a Markovič pět minut před koncem poločasu pálil jen do boční sítě. Nepříznivý výsledek nebyl jediným problémem domácích v prvním poločase. Ve 36.minutě se ošklivě zranil obránce Švec, takže Koubkek musel zasahovat do obranných řad střídáním. Po změně stran už Viktorka tuplem nebyla nebezpečná. Snaha domácích byla evidentní, avšak marná. Jiráskova pumelenice šla vedle a Markovič střílel jen do míst, kde stál připravený Kozáčik. Neuspěl ani Hubínek, který těsně minul.

V závěru se Klokani tlačili do šestnáctky a byli nebezpeční. Do pokutového území běžel i brankář Fryšták, ovšem Plzeň kritický závěr přežila a po nejtěsnější výhře stáhla manko vedoucí Slavie na jediný bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

2X

Reagovat
boryland

1:3...........Hrošo,Kovarna,Duri..........

Reagovat
ondrasch77

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi bych se přimlouval za kontumaci ve prospěch hostů 0:3.Domácí nezapli vyhřívání,čímž nesplnili pořadatelské povinnosti.Navíc na promrzlém terénu chtěli získat výhodu proti technicky vyspělejší Plzni.Takže jako exemplární trest a výstrahu pro ostatní -JE NUTNÁ KONTUMACE 0:3.Přece jsou nastavena nějaká pravidla a ta se musí dodržovat.A ne jenom případně pohrozit ty ty ty.Situace je naprosto jasná.Bohemians-Plzen 0:3 KONTUMAČNĚ.I utkání Jablonec-Hradec se mělo hrát.Sníh se odklidí a vyhřívání pomůže.Naprosto nesmyslné odložení.V době zápasu ideální počasí.Který trouba takto rozhodl.

Reagovat
M1ck0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
eL

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

klasika 0:1?

Reagovat
Shevchenko

klasika 0:0

Reagovat
Langi

1-1

Reagovat
Kuchta

0:0

Reagovat
Greny

Setava Plzne :

Kozačík - Mateju, Hubnik, Hajek, Janža - Kopic, Horava, Hrosovsky , Zeman - Bakoš , Krmenčík

Ivantschitz na lavicce, Limba ani tam, to same Hromada

Reagovat
Pony Slaystation

Limbu doufam ze uz odstreli...Sestava pekna

Reagovat
smazaný uživatel

ta Plzen hraje tak hruzostrasnej fotbal...

kdo muze fandit takovymu paklubu? to je hra na nahodu... jak ze 3. ligy

pokud vyhraje Plzen s timto fotbalem... tak to bude ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

*vyhraje Plzen titul

Reagovat
Kuchta

Reagovat
cetto

Tve dyt to už není možný, ten tým má stěží na střed tabulky...to bude zase v LM ostuda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele