12. kolo
30.10.2016 15:30 CET
2 : 1
(1:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians Praha 1905 - Slovan Liberec 2:1

Už to vypadalo, že se Liberec zvedá, ale přišla další porážka a postarali se o ní Bohemians 1905. V Ďolíčku svého soupeře přehráli a vyhráli zcela zaslouženě.

Klokani si tak díky vítězství upevnili postavení v první polovině tabulky, zatímco Liberec zůstává až jedenáctý.

Svěřenci trenéra Trpišovského totálně zaspali úvod utkání a už po 60 sekundách poprvé inkasovali. Holenda odvedl na pravé straně dobrou práci a servíroval centr na Lutse, Dúbravka vyboxoval míč jen do Latky a od toho se odrazil do sítě. Snahy Liberce o vyrovnání vycházely vniveč a mnohem nebezpečnější byla Bohemka. S Maškovou střelou měl Dúbravka velké problémy a nakonec musela výrazně pomoci defenzíva. Liberec se dostal do velké šance až před koncem poločasu, kdy na Sýkorův centr dobře naběhl na zadní tyč Ševčík, ale branku z úhlu minul.

Stejně jako v prvním poločase zaspal Liberec i začátek druhého dějství. Po Jiráskově rohovém kopu nastal před Dúbravkou zmatek a byl to nakonec Daniel Krch, který se dostal k dorážce a zvýšil už na 2:0. Po hodině hry navíc netrefil odkrytou branku Holenda a Liberec byl zralý na ručník.

Stále však měl dostatek času s výsledkem něco udělat, ale byli to domácí, kdo neustále hrozil. Mašek zkoušel Dúbravku přehodit a nechybělo mnoho, aby se mu to podařilo. Liberec se nakonec do zápasu přeci jenom dostal. Po Vůchově přiťuknutí se ujala Breiteho přízemní rána a v Ďolíčku ještě bylo zaděláno na drama. Závěr utkání ale Slovanu nevycházel. Klokani těsné vedení pozorně střežili a nakonec ho i uhájili.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2 2

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:4

Reagovat
ondrasch77

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele