1. kolo
31.07.2016 17:00 CET
0 : 3
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians Praha 1905 - FC Hradec Králové 0:3

Bohemka vstup do ligového ročníku pod trenérem Koubkem výsledkově vůbec nezvládla, byť měla proti Hradci spoustu možností. Votroci byli efektivnější a i proto si odvážejí z Ďolíčků zasloužené vítězství, byť je výsledek pro Bohemku hodně krutý. Hrálo se velmi ofenzivně laděné utkání, se spousty šancí na obou stranách.

Votroci mohli Bohemku hned z kraje utkání zaskočit. Na Martanův centr si naskočil Černý a zasahovat musel brankář Fryšták. Klokani okamžitě kontrolovali svojí útočnou akcí a dokonce vstřelili gól. Berger však v době kontaktu s míčem stál v ofsajdu a tak se pokračovalo za nerozhodného stavu. Berger byl v úvodu zápasu hodně aktivní a o chvíli později připravil dobrou palebnou pozici pro Havla, kterého dobře vychytal Ottmar. Na druhé straně zase Malinský vytvořil prostor pro Janouška, který přestřelil branku.

Natěšený Ďolíček viděl spoustu zajímavých šancí na obou stranách. Po Čížkově přímém kopu opět skvěle zasáhl Ottmar. Po zadu nezůstal ani Fryšták, ve 38.minutě předvedl dobrý reflex.

Ofenzivně laděné utkání pokračovalo i po změně stran, dlouho se však diváci nemohli dočkat branky. Berger v další obrovské šanci netrefil branku a Jindříškův projektil rovněž prolétl těsně vedle. Smůlu měl i Mikuš a trenér Koubek mohl kroutit jen hlavou, co všechno jeho svěřenci nedají. Klokani své šance neproměňovali a Votroci cítili šanci na úder. A ten skutečně přišel. Čtvrthodiny před koncem předvedl skvělou kopací techniku Pázler a z volného přímého kopu překonal Fryštáka!

Hradec po vstřelené brance pořádně ožil a na jednou ho bylo plné hřiště. V 79.minutě dokonce zvyšoval už na 2:0. Tomáš Holeš zkoušel ještě přihrávat a s přispěním Gajiće dostal balón do sítě. S Bohemkou to mohlo být horší i lepší, Pázler další velkou šanci nedal a na druhé straně odmítl kontaktní branku jen těsně vedle hlavičkující Čížek. Nakonec to bylo horší, v nastavení vstřelil třetí gól dobře hrající Malinský.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2...0:1

Reagovat
popltak

Jojo tým snad zase spadne... V lize nemají co dělat, stadion na hovno, diváci nechodí... Přání 2:0, tip: 7:0

Reagovat
smazaný uživatel

tak zrovna v HK lidi celkem chodi a maji tam i aktivni kotel co pravidelne vyjizdi i ven...co by za to dali v Jablonci a Pribrami apod

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
ondrasch77

2:0

Reagovat
eL

2:0 pojďme

Reagovat
KingMaster13

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Spoorty

Koubek úřaduje a 2. liga volá.... Tak to vypadá když je tam Koubek a hraje se na 0:0 .... před koncem padne náhodnej gol a všechno se sesype...

Reagovat
eL

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka by mohla udělat Milana Švengera z Příbrami tam je stejnak 3 ka a v Bohemce už byl a byl dobrej :) nebo může přivést ze Sokolova kvalitního zkušeného Belaňe, nebo z Olomouce Miloše Buchtu také kvalitní zkušený golman.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele