5. kolo
28.08.2016 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

1. FK Příbram - Slovan Liberec 0:1

Neměl to Liberec v Příbrami vůbec jednoduché, ale vítězství nakonec uhájil a před reprezentační přestávkou vylepšil své postavení v tabulce. Příbram zůstává po další prohře poslední, navíc stále čeká na první body. Jedinou branku zápasu vstřelil David Hovorka.

Překvapivě lépe vstoupila do utkání Příbram. Jan Rezek mohl hned z kraje svůj tým psychicky zvýhodnit, jenomže netrefil zařízení. O chvíli později zkusil střelecké štěstí Tomáš Pilík, ale ani jeho projektil se neujal. Vzápětí se na druhé straně individuálně uvolnil Egon Vůch, branku ale stejně jako jeho spoluhráči netrefil. Hostující defenzívu zaměstnávalo zejména trio Pilík-Rezek-Peltier, ale branka jakoby byla zakletá. Platilo to i o dalším střeleckém pokusu, tentokrát v podání Petra Trappa.

Petr Trapp byl i tím, kdo na sebe poprvé upozornil i na začátku druhého poločasu, nicméně příbramské zahazování šancí směle pokračovalo dál. Pak totiž přišla 52.minuta a rána Egona Vůcha, tu Hruška vyrazil a David Hovorka dostal balón do sítě! O několik minut později se naskytlo vyrovnání Peltierovi, ale výsledek se neměnil.

Příbrami se určitě nedá upřít velká snaha a za výkon by si bod zasloužila, jenomže Liberec to nedopustil. Přečkal ještě megašanci Peltiera, když výborně zasáhl Latka a ve zbytku utkání si výsledek pohlídal.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Liberci se nedaří v lize ale ani v Pribrami, naopak Příbramě se nedaří vůbec. Myslím že se Liberec zvedne a vyhraje 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
eL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gryphonheart

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 2

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec musi zarvat šponu. Co je nebezpecne ze Pribram jeste nedala gol a ma 0 bodu..takze nejaky ten gol as uz da coz by mohlo vyustit v remizu 1:1. Pokud Liberec da minimalne 2 goly tak vyhraje..tip 2...1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Pribram uhra remizu ........2:2

Reagovat
arsavin

Na 103% dvojka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele