20. kolo
11.03.2017 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

1. FK Příbram - FC Hradec Králové 1:0

Příbram to zvládla a její naděje stále žije. Poslední celek soutěže dokázal v záchranářském duelu udolat Hradec Králové 1:0 díky brzké penaltě, proměněné kapitánem Tomášem Pilíkem.

Domácí se mohli hned v úvodu utkání dostat do svízelné situace, nicméně vše nakonec bylo přesně opačně. Když si povyběhnutého Hrušky všiml Jirsák, pokusil se trefit volnou branku a jen díky Hruškově rychlému návratu se nic takového nepovedlo. A jen o dvě minuty později udeřilo na druhé straně. Černý zahrál v pokutovém území rukou a Příbram zahrávala penaltu. Tomáš Pilík jí v sedmé minutě proměnil a Příbram vedla v existenčním utkání 1:0.

Votroci se snažili o rychlou odpověď a několikrát tomu byli blízko, Pázler netrefil branku a když už se to hostům podařilo, zasáhl na brankové čáře Rezek. Nebezpečí musel hasit i hradecký brankář Ottmar, když rychle vyběhl před dotírajícím Bazalem. Jinak se hrálo spíše před příbramskou brankou, což bylo vzhledem k průběhu utkání logické. Ve 42. minutě měli domácí štěstí, když Jirsák trefil z volného přímého kopu tyčku.

Také po změně stran to v pokutovém území domácích několikrát hodně hořelo. Brankář Hruška však společně s celou defenzívou Příbrami odolával. Platilo to i v závěrečných minutách, kdy se dvakrát o slovo přihlásil hostující Schwarz a jelikož domácí žádnou pojistku nepřidali, skončilo utkání jejich nejtěsnějším vítězstvím.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
tlaci

Nee že bych Příbrami fandil, ale 2:1 by to být mohlo

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
ondrasch77

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele