30. kolo
27.05.2017 17:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

1. FK Příbram - Fastav Zlín 0:2

Příbram se rozloučila s prvoligovou scénou další porážkou. Svěřenci Karla Tobiáše tentokrát podlehli Zlínu 0:2. Ševci naopak udělali vítěznou tečku za nadmíru povedenou sezonou, i když paradoxně na jaře se jim v lize vůbec nedařilo.

Pro Zlín je samozřejmě směrodatná účast v základní skupině Evropské ligy, na kterou se mohou svěřenci Bohumila Páníka těšit, jinak pokud bychom měli hodnotit jen jarní část ligové soutěže, museli bychom dojít ke katastrofálnímu hodnocení.

V Příbrami si ale Ševci vedli dobře a jistého sestupujícího bez problémů porazili. Ve 14. minutě poslal do vápna přesný centr Traoré a Bartolomeu rozvlnil síť. Bohužel šlo o jediný světlý okamžik poločasu, protože z velké části prázdná Litavka se spíše nudila.

Změnu nepřinesl ani druhý poločas, který byl jinak jako přes kopírák podobný tomu prvnímu. Zlín opět vstřelil rychlou branku, Traoré byl v roli nahrávače opět úspěšný a tentokrát Vukadin Vukadinovič překonal brankáře Kočího. Bohužel druhá branka znamenala v podstatě konec zápasu. Příbram na jakýkoliv zvrat rezignovala a Zlín se rozhodl pro jistotu už neútočit. Ševci tak v nezáživném utkání porazili sestupující Příbram 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele