13. kolo
05.11.2016 17:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

1. FK Příbram - Dukla Praha 3:1

Druhou výhru v sezoně si překvapivě připisuje Příbram! Domácí nezlomila ani vedoucí branka soupeře, neboť dalšími třemi góly strhli výhru na svojí stranu. Hvězdou zápasu se stal Tomáš Pilík, jenž dvě branky vstřelil a na jednu přihrál.

Příbram měla až do této doby na svém kontě pouze jedno jediné vítězství a ani začátek zápasu s Duklou nenapovídal tomu, že by se mělo něco změnit. Ve 13. minutě předvedli hosté krásnou akci, na jejíž konci byly parádně střižené nůžky v podání Néstora Albiacha a Příbram zase rychle prohrávala. Tentokrát se ale nenechala zatlačit do další defenzívy a sama vyrazila na zteč. Tomáš Pilík okamžitou přihrávkou vysunul Brandnera a ten tváří v tvář Radovi nezaváhal - 1:1. Ve 23. minutě si Pražané mohli vzít vedení zpátky. Sám před gólmanem se zjevil Juroška, ale na Hruškovi si vylámal zuby. Po střelách Néstora Albiacha se dokonce dvakrát rozezvonilo břevno!

Dukla měla v prvním poločase velkou porci smůlu. V jeho závěru ani napotřetí neuspěl Albiach a poločasový nerozhodný výsledek musel jednoznačně vyhovovat spíše domácím.

Do druhého poločasu ale vstoupili lépe domácí. Kacafírkova střela nenadělala Radovi žádné velké problémy, o poznání nebezpečnější byl pokus Treglera, který hlavou orazítkoval tyč! Příbram nemusela dlouho zoufat, Tomáš Pilík dostal před šestnáctkou spoustu prostoru a povedenou technickou ranou poslal svůj tým do vedení! Hned za další dvě minuty se Pilík dostal k další ráně a i ta skončila za Radovými zády! To byl pro Duklu velký šok, ze kterého už se nevzpamatovala. Měla sice šance na snížení, ale Hruška ve všech situacích obstál.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
eL

0:1

Reagovat
vanGomm

Tip X a stadión bude praskat ve švech

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kuba94

Už to začíná. Klasicky záchrana Příbrami,která prostě nespadne.

Reagovat
vanGomm

Uvidíme zda v tomto ročníku bude překonána ta komedie z minula.Šlo o Jablonec-Příbram 0:0 a byl tedy vrchol.Naše fotbalové vedení si s něčím podobným jak vidno hlavu neláme.O tomto zápase bylo totiž velice rychle ticho po pěšině.Jakmile se ovšem někdo vymočí,tak to je pak jiná.Potom je toho všude plno na hezky dlouhou dobu.Ani bych se nedivil,že se to děje tak nějak cíleně jen aby se odvedla pozornost od daleko důležitějších věcí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele