10. kolo
15.10.2016 20:15 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

1. FC Slovácko - Viktoria Plzeň 1:1

Pouze bod za remízu 1:1 brala na půdě Slovácka Viktoria Plzeň. Domácí poslal do vedení Daníček, ale pět minut před koncem srovnal po krásné Petrželově akci Hejda. Slovácko se prakticky celý zápas bránilo a Plzeň i v deseti měla před koncem zápasu velkou převahu.

Plzni se na půdě Slovácka dlouhodobě daří, domácí však chtěli s touto sérií skoncovat a od začátku se drželi naordinované taktiky - bránit, bránit a zase bránit. A pochopitelně spoléhat na rychlé protiútoky.

Viktorka nepředvedla v prvním poločase optimální výkon. Sice častěji držela balón na svých kopečkách, ale do bezprostředního zakončení se nedostávala. Ve 21. minutě zahrávali domácí rohový kop, na centr Havlíka si naskočil Vlastimil Daníček a hlavou otevřel skóre utkání! Vedení Slovácka znamenalo, že už se hrálo v postatě jen na jeho polovině. Velice brzo mohl srovnat Poznar, po perfektním sklepnutí byl na malém vápně úplně sám, překonal Heču ale míč na brankové čáře zastavil Košút. Vice už Viktorka v prvním poločase nestihla a tak zatím prohrávala o jeden gól.

Po změně stran byla hra jen v režii západočechů. Obléhání Hečovi branky dlouho k ničemu nevededlo, svěřenci trenéra Levýho opravdu houževnatě bránili ve všech lidech. Ojedinělou šanci měl Košút, který ale hlavičkoval mimo.

Tlak domácích se neustále zvyšoval. V 83. minutě byl faulován Řezník, a jelikož už Viktoriáni dostřídali, museli hrát závěrečné minuty jen v deseti. Ani to jim však ve vyrovnání nezabránilo. V 86. minutě předvedl parádní akci asi nejlepší hráč na hřišti Milan Petržela, načechraným obloučkem posadil balón na hlavu Hejdy a ten srovnal na 1:1. Slovácko poslalo na hřiště šestého obránce a rozhodlo se ukopat remízu za každou cenu. I v deseti Plzeň pokračovala v tlaku, ale na další gól už přeci jenom měla málo času.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

nad 2,5

Reagovat
pawelFCB

0:1

Reagovat
boryland

1:2........Baky 2

Reagovat
smazaný uživatel

Tip X...2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Fooooor dneeeee si hulil něco

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ti nerikal at mi to tady komentujes...je to jen muj tip. Muzes komentovat po zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě Viktorka v klidu vyhraje

Reagovat
vanGomm

V klidu mohla prohrát. Ale jsou to pouze tipy,takže to beru.Akorát bych ti radil nekomentuj posměšně tipy jiných a už vůbec ne před zápasem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PISTOLERO

pán je gurmán

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Faul na Řezníka byla slušná řezničina...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele