25. kolo
21.04.2017 20:15 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

1. FC Slovácko - Slavia Praha 0:2

Slavia těžké utkání v Uherském Hradišti zvládla a po vítězství 2:0 se může těšit na očekávaný souboj Sparty s Plzní. Slovácko určitě nehrálo špatně, své šance ale neproměnilo a naopak Slavia má Milana Škodu, na jehož branku navázal ještě další klíčový faktor stoper Simon Deli.

Slavia si byla moc dobře vědoma důležitosti utkání a na Slovácku začala aktivně. Daněk musel poprvé zasahovat proti Hušbauerovi. Slovácko určitě jenom nebránilo a svému soupeři ukázalo, že umí i směrem do ofenzivy. Navrátil z dobré pozice minul branku a brankou neskončil ani pokus Daníčka, který Pavlenka jenom vyrazil a dorážející Havlík stál v ofsajdu. Toho Slovácko muselo litovat, protože zakrátko poslal do vápna přesný balón Mingazov a Milan Škoda překonal Daňka. Slavia získala jistotu a poločas bez problémů dohrála na polovině soupeře.

Svěřenci Stanislava Levého neskládali zbraně a hodlali vyrovnat. Michalíkově tvrdě ráně nechybělo mnoho, skvělý zákrok však předvedl Pavlenka. Slavia zase chtěla utkání co nejdříve rozhodnout druhou brankou, ale ani jí se to nedařilo. Mingazov přestřelil branku a Škoda hlavou prověřil pozorného Daňka. Slovácko se snažilo oživit hru střídáním, ale marně. V 84. minutě si nepočínalo dobře při bránění rohového kopu a Slavia to potrestala. Daněk vyboxoval balón pouze k nohám Simona Deliho a ten mu ho parádní ranou do šibenice vrátil. A bylo hotovo.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli predvede Slovacko vykon jako v Plzni ae musi strilet na branu

Reagovat
smazaný uživatel

zase na druhou stranu.. pokud pisknou pentli Slavii jako Plzni... tak tezko rict

Reagovat
M1ck0

0:3

Reagovat
kecipep

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude hrát třeba mingazov nebo mešanovič? #justfantasyproblems

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Lorcan

0:2

Reagovat
vanGomm

pěkný odhad

Reagovat
smazaný uživatel

1:4 (Královec - Škoda 2, Ngadeu, Mingazov pen.)

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia rozdrtila houževnaté Slovácko jako když udeří ocelová pěst. Musím ovšem domácí ocenit, bojovali na 150 %, ale to na šinkanzen z Edenu nemohlo stačit. Slavia po tomto zápásem právem trůní na špici ligového pelotonu a to jak skončí zápas slepých s hluchými na toaLetné mě nechává chladným - to je REALITA !

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to těžší zápas než v jihopolské Karwiné, Slováko hrálo na doraz. Ale sudího Královce jsme zdvojovali takže jsem se o výsledek nebál. Nyní usedám na sedadlo spolujezdce a nechávám se odvézt - jsem společnesky unaven. Zítřejší zápas rudé bídy nebudu sledovat

Reagovat
smazaný uživatel

podtým jako je Spar-ta nestojí ani za řeč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
noustres

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele