17. kolo
18.02.2017 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FC Slovácko - FK Jablonec 0:0

Duel mezi Slováckem a Jabloncem nakonec divákům branku nenabídl. Zejména domácí si vytvořili několik zajímavých příležitostí, ale buďto minuli zařízení, nebo se předvedl brankář Hrubý. Na skóre se nic nezměnilo ani po vyloučení Daníčka, čtvrthodinu před koncem.

Oba celky začaly aktivně, ale o něco větší převahu měli domácí. Na první, opravdu stoprocentní šanci si museli diváci v Uherském Hradišti počkat až do 37. minuty. Tetteh byl v jasné palebné pozici, ale na poslední chvíli jeho střelu zablokoval výtečným obranným zákrokem Pernica. Slovácko ještě zůstávalo u balónu, ale rohový kop nezahrálo ideálně. O chvíli později zkusil střelecké štěstí pro změnu Koné, ale ani tentokrát nemusel brankář Hrubý zasahovat, neboť střela šla těsně mimo tyče.

Slovácko vstoupilo aktivně i do druhého dějství a hned ve 47. minutě se mohlo ujmout vedení. Koného centr odhlavičkoval Beneš jen k nohám Navrátila, jehož ránu musel až fantastickým zákrokem likvidovat Hrubý.

Jablonec se dostal do blízkosti Hečy až po hodině hry. Doležal dobře hlavičkoval a předvést se musel Heča, takřka vzápětí se na druhé straně nenechal zahanbit Hrubý a dalším dobrým zákrokem zmařil šanci Tetteha. Tetteh byl vůbec hodně vidět a defenzíva severočechů s ním měla velké potíže, naštěstí v jejich brance stále brankář Hrubý, jenž byl ústřední postavou celého utkání. Slovácko bylo lepší, ale v 72. minutě si zadělalo na problémy. Daníček nesmyslně fauloval Pospíšila a sudí Houdek vytáhl rovnou červenou kartu!

Hosté ale nebyli schopni nějak výrazněji ohrožovat Heču a to dokonce ani prostřednictvím někdejšího hráče Slovácka Diviše. Ten svojí střelou jen minul tyčku. Přesilovka zůstala nevyužita a Slovácko tak remizovalo v prvním jarním zápase s Jabloncem 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
ondrasch77

1:2 (? - Diviš, Doležal)

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
oli9

3:0

Reagovat
kecipep

2:1

Reagovat
Lahvac-CZ

2:1

Reagovat
kecipep

No tak to zase rozhodčí dobře potrénovali s tím Jablonec v Portugalsku asi společně. Do 72. minuty ani jedna žlutá a pak za tohle rovnou redka... Bohužel jako vždy, obhájí si ji, ale ať tohle zkusí udělat při pražském debry, srab.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl humus. I žlutá by byla přísná. nedovolený zákrok ano, ale určitě ne přímo na červenou. Nota bene, když byl do té doby velice benevolentní. Ale jasné; Jablonec není v ideální pozici a dovézt si bod aspoň ze Slovácka musel, protože jinde je sbírat bude těžko. A kdyby sudí nepomohl, taky by si už nemusel ligu zapískat.

Reagovat
PavlíčeQ

žlutá by byla přísná? LOL

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele