14. kolo
19.11.2016 15:00 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

1. FC Slovácko - FC Hradec Králové 1:3

Za pouhých deset korun mohli diváci v Uherském Hradišti vidět porážku domácího Slovácka s Hradcem Králové v posledním zápase podzimu před vlastním publikem. Slovácko tak podtrhlo bídnou domácí formu a kouč Stanislav Levý bude mít o čem přemýšlet.

Slovácko se chtělo rozloučit vítězně, ale zápas vůbec nezvládlo. Už první šanci měl Hradec, ale Vlkanova trefil jen střed branky. O chvíli později pálil Plašil a Heča musel předvést pohotový zákrok. Slovácko se pokusilo ohrozit Ottmarovu branku rovněž střeleckými pokusy, ale nebylo úspěšné. Ve 31.minutě se domácí dostali do komplikací, když Schwarz vyslal milimetrově přesnou střelu, která s pomocí tyče skončila za Hečovými zády!

Inkasovaná branka domácím ještě více svázala nohy a ti nebyli schopni vůbec reagovat. Kouč Levý musel o přestávce zvýšit hlas, ale kýžený efekt to přineslo jen částečně. Brankář Ottmar musel opět ukázat svůj um, když střelu Havlíka vyrazil a z následné dorážky minul Košút.

V 57.minutě už výrazně přiblížil Hradci vítězství chybující Rada a neomylně střílející Tomáš Malinský. Votroci už dvoubrankové vedení nepustili, byť Slovácko ještě dokázalo vstřelit kontaktní gól. Po faulu na Tetteha proměnil pokutový kop Tomáš Zajíc, ale byl to jen záblesk. Hradec totiž ještě přidal třetí branku, po zpětné přihrávce měl snadnou úlohu Jiří Janoušek. Votroci tak podruhé zasebou vyhráli, pokaždé na hřišti soupeře.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
kecipep

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
ondrasch77

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1X

Reagovat
smazaný uživatel

vesani

Reagovat
hradec

Ty nevěděli

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele