4. kolo
20.08.2016 16:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FC Slovácko - Bohemians Praha 1905 2:0

První vítězství v sezoně si připisuje Slovácko. Celek z Uherského Hradiště hrál s Klokany dlouho vyrovnanou partii, nakonec však dvakrát udeřil a tři body si ponechal. Naopak na první výhru si stále musejí počkat na Bohemce.

Slovácko se poprvé uvedlo při nebezpečné střele Veliče Šumulikoskiho, golman Budinský však jeho dobře mířenou ránu dokázal zneškodnit. Bohemka se směrem dopředu nenechala zahanbit a Slovácku připravila krušné chvíle po odehrané čtvrthodině, Jindřiškovu ránu zastavila až tyč Hečovy branky! Jindřišek to o chvíli později zkoušel znovu, ale tentokrát byl méně úspěšný a branku netrefil. Podobně nepřesný byl i Čížek, nicméně Slovácko si koledovalo. Ve 42. minutě bylo před Hečovou brankou znovu horko a po Radově obranném zásahu opět zazvonila tyč!

Stanislav Levý nemohl být s průběhem prvního poločasu spokojen, a tak podobně jako jeho protějšek Miroslav Koubek přichystal poločasové střídání. Na jedné straně přišel do hry Havlík, na té druhé Kuchta. Velkou šanci prolomit dosavadní nerozhodný výsledek měl na kopačce Kerbr, na malém vápně ale trefil jen nohy Budinskýho a ten tak zachránil Klokany před inkasovaným gólem. Každopádně Bohemka se gólu nakonec stejně neubránila. Obrana si nepohlídala autové vhazování Civiče a Milan Kerbr šikovným zakončením přehodil Budinskýho - 1:0 pro Slovácko.

Na tahu tedy byla Bohemka, ale té to směrem dopředu už moc nešlo. Nepřesné zakončení předvedl Hašek, a když v počínající devadesáté minutě vstřelil druhý gól Diviš, nebylo o vítězi pochyb. Druhé brance opět předcházela hostující chyba, Zajícovo zakončení ještě Budinský vyrazil, ale na dorážku Diviše už byl krátký. Slovácko tak poprvé v sezoně vyhrálo, Bohemku zdolalo 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip 1...2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1X

Reagovat
ondrasch77

2:0 (Diviš, Rada)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eL

Bohemka přiveze první tři body.

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele