23. kolo
08.04.2017 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FC Slovácko - 1. FK Příbram 1:0

Dlouho to vypadalo, že si Slovácko připíše další bezbrankový výsledek, když sedm minut před koncem rozhodl utkání jedinou trefou Veliče Šumulikovski. Příbram tak venku opět nebodovala a nevyužila možnosti přiblížit se Hradci na pouhé tři body.

Slovácko před tímto zápasem osm kol neprohrálo a po dnešku si může navléknout onen pomyslný devátý korálek.

Příbram nezačala v Uherském Hradišti vůbec špatně, dokonce se jako první dostala do šance. Rezek vyslal směrem na Daňka technický pokus, ale brankář domácích ho vyrazil na rohový kop. I v další fázi utkání byla Příbram minimálně vyrovnaným soupeřem. Slovácko v podstatě zahrozilo až před koncem poločasu, kdy Koné pronikl do šestnáctky, aby přihrál pod sebe na střílejícího Navrátila a jen díky obranému zákroku Kvídy zůstal stav bezbrankový.

Obecně můžeme říci, že utkání příliš nebavilo. Ve druhém dějství už převzali iniciativu domácí, ale o nějaké drtivé převaze vůbec nemůže být řeč. O osudu utkání nakonec rozhodla standardní situace sedm minut před koncem. Veliče Šumulikovski se postavil k volnému přímému kopu a nádhernou střelou překonal Hrušku.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
kecipep

2:0, Příbram získala výhrou s klokany naději, tak snad ji nikdo mimo hřiště nebude přiživovat

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
tlaci

Bez Pilíka budou poloviční 2:0

Reagovat
ondrasch77

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele