26. kolo
24.04.2016 17:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Zbrojovka Brno - 1. FK Příbram 2:0

Brněnská Zbrojovka dál živí naděje na evropské poháry. Moravané porazili Příbram 2:0 a na pátou Slavii už ztrácejí jen dva body. Brnu vystříleli výhru útočníci Škoda s Řezníčkem.

Domácí tak potvrdili výbornou formu v domácím prostředí. V zápase byli lepším týmem a tři body získali naprosto zaslouženě. Už v prvním poločase měli několik dobrých příležitostí, Zoubeleho centr se sice se štěstím dostal k Řezníčkovi a jeho ránu musel vyrážet Hruška. O chvíli později zakončoval po nacvičeném signálu sám Zoubele, ovšem ani on nebyl úspěšný. Příbram poprvé ohrozila brněnskou branku až ve 35.minutě, Bednář si pohlídal ofsajdovou hranici ale povyběhnutého Melichárka nepřekonal. Akce pak ještě pokračovala ale ani Rezek na zadní tyči nedokázal skórovat. První poločas tedy skončil remízou 0:0.

Branky začaly padat až ve druhém poločase a to výhradně do hostující sítě. Nejprve v 50.minutě využil ideální Buchtův centr na zadní tyči Michal Škoda a hned o sedm minut později přispěchal s gólovým příspěvkem i Jakub Řezníček. Akce byla podobná, znovu centroval Buchta a Řezníček podobně jako Škoda hlavou zamířil do černého. Dvoubrankové vedení už Brno nepustilo, Suchan měl sice možnost, ale balón poslal před Melichárkem hodně nad.

Čtvrthodiny před koncem centroval znovu Buchta ale tentokráte Chrien své spoluhráče Škodu a Řezníčka nenapodobil. Příbram nedokázala výsledek ani zkorigovat, Laňka trefil boční síť a na druhé straně Škoda netrefil branku. Zbrojovka doma opět nezaváhala a ba pátou Slavii ztrácí už jen dva body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
C-M@ster

Brno doma neprohrává, Příbram je na jaře tragická.

Pokud nebude podplacenej rozhodčí, je to jasná 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Cinklá plichta

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 2 a rozhodne Bednář!

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

kuuurva že ja nedal na přesný výsledek..

Reagovat
eL

Brno ještě předběhne Slavii a když to Jablonec pose*e v poháru tak bude i EL.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele