24. kolo
09.04.2016 17:00 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Vysočina Jihlava - FK Teplice 2:1

Důležité body získala na úkor Teplic jihlavská Vysočina. Domácí zvítězili díky brankám tradičních opor Kučery a Vaculíka 2:1 a v tabulce se posunuli na desáté místo. Jediný zásah Teplic obstaral Vachoušek.

Nebýt brankáře Hanuše, vše mohlo být úplně jinak. Teplice totiž vstoupily do zápase o něco aktivněji a už v deváté minutě zlikvidoval obrovskou šanci Lüftnera brankář Hanuš! Hlavičku, která směřovala jasně do branky, vyrazil fantastickým zákrokem na rohový kop. Na druhé straně zase vyslal varování Kučera, Chudému však problémy nenadělal. Skóre se tedy poprvé změnilo až ve 33. minutě a postarala se o to Jihlava. Tomáš Kučera z dálky práskl do míče, Chudý se sice natáhl a na míč si sáhl, cestu do branky mu však překazit nedokázal. Vysočina navíc vycítila šanci vstřelit další branku a to se také do konce prvního poločasu podařilo. Vachoušek totiž v pokutovém území fauloval Dvořáka a sudí měl jasno. Lukáš Vaculík pak coby správný kapitán penaltu proměnil a Vysočina šla do šaten za výborného stavu 2:0.

Trenér Vondruška na nic nečekal a do druhé půle si připravil hned dvojí střídání. Uvadlou ofenzívu přišel podpořit Davor Kukec a místo Ljevakoviče nastoupil Kodeš. A tento záměr se vyplatil, neboť Teplice z kraje druhé půle skutečně snížily. Štěpán Vachoušek využil propadlého míče a nadvakrát překonal Hanuše.

Kdo čekal teplické pokropení živou vodou, musel být zklamán. Z jejich strany to totiž bylo po hříchu vše a jelikož do černého nezamířila už ani Jihlava, skončilo utkání vítězstvím domácího celku.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Opatrny a nudny zapas 0:

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
ondrasch77

2-1 a Vavruška zas bude brečet...

Reagovat
smazaný uživatel

Vondruška podle článku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele