22. kolo
18.03.2016 18:00 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

Vysočina Jihlava - 1. FK Příbram 1:3

Jihlava doma nenavázala na překvapivé vítězství z Julisky a všechny body odevzdala po bídném výkonu Příbrami. Hosté si plný bodový zisk zasloužili a na jaře vůbec poprvé mohou slavit vítězství.

Příbram mohla jít poprvé do vedení po Pilíkově standardní situaci, po které se sice golman Hanuš natáhl, ale zaskočit ho musel odkopem od brankové čáry Šourek. To bylo první důrazné varování směrem k domácí, kteří si z toho však pranic nedělali. Po sérii rohový kop se ujal až ten šestý, přesněji řečeno Jihlava ho nedokázala odvrátit a tak následný centr Diviška a hlavička Treglera skončila v síti - 1:0 pro Příbram. Vysočina se pak přeci jenom zmátořila a začala hrát, Středočeši ji však do konvocky nepouštěli. Čtyři minuty před koncem poločasu přišel pro domácí šok. Po dalším Pilíkově centru si nadělala obrana Jihlavy obrovské problémy až nakonec Roman Bednář zvýšil na 2:0 z pozice hostí.

Jihlava doslova zpackala první poločas a v tom druhém už se dostávala zpátky do zápasu velmi těžce, zvláště když Příbram hrála v naprosté pohodě. Po hodině hry nezužitkoval nacvičený signál Bednář a stejný můž nedokázal vyzrát na Hanuše ani po dalším skvělém centru Pilíka. Tomáš Pilík sehrál fantastické utkání.

Definitivní rozhodnutí zápasu přišlo čtvrthodiny před koncem. Rezek podnikl rychlý výpad, našel pod sebou Suchana a ten zvýšil už na rozdíl tří branek. Pro Jihlavu, která v minulém kole vyplenila Julisku, to byla hodně studená sprcha. V 85.minutě sice snížil Nerad, ale byla to už jen kosmetická úprava konečného výsledku.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 1

Reagovat
smazaný uživatel

0-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele