25. kolo
16.04.2016 20:15 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Slovan Liberec - Vysočina Jihlava 2:0

Zaváhání Slavie nevyužila jen Mladá Boleslav, ale také Liberec. Slovan na domácí půdě porazil jihlavskou Vysočinu 2:0. Všechny branky padly v prvním poločase a obě vstřelil hrdina zápasu Herolind Shala.

Liberec se rozjížděl pozvolna, v prvních minutách se dostával za obranu Jihlavy jen ztěžka, ale jeho převaha postupně rostla. Ve 27. minutě se odhodlal ke střele Folprecht, ovšem těsně minul branku. O několik minut později se poprvé výrazně předvedl Herolind Shala. Breite mu přiťukl balón, Shala se pak uvolnil přes jednoho hráče a přesně mířenou střelou překonal Hanuše - 1:0 pro Liberec.

Domácí po vstřelené brance nepolevili a nadále hýřili aktivitou. Minutu před koncem zápasu vstřelili druhý gól a znovu se o něj postaral Herolind Shala. Egon Vůch posunul balón do vápna a Shala propálil Hanuše podruhé.

Slovan dobře věděl, že dvougólové vedení může být ošemetné, a tak chtěl vstřelit co nejdříve třetí branku, která by definitivně rozhodla. I druhý poločas tedy začal aktivněji, ale Vůch z úhlu Hanuše nepřekonal. Jihlavě se nedařilo pořádně zakončit, natož si vytvořit soustavný tlak. Slovan byl nebezpečnější, nicméně další branku už nevstřelil a nezměnil to ani v nastavení Jefremov. Výkon Slovanu byl dobrý a tři body získali domácí naprosto zaslouženě.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele