22. kolo
20.03.2016 15:45 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Slovan Liberec - Viktoria Plzeň 0:1

Ani po tomto kole se na prvním místě tabulky nic nezmění. Viktoria u Nisy bitvu s Libercem zvládla, když jí jedinou brankou spasil nejlepší střelec Michal Ďuriš. I když šlo o utkání dvou pohárových celků, příliš šancí a zajímavých situací se neudálo.

Vítězství Plzně pochopitelně nepotěší Spartu, která tak bude nadále ztrácet minimálně šest bodů. Naopak porážka Liberce těší Mladou Boleslav a samozřejmě i pražskou Slavii.

Utkání nezačalo v nijak vysokém tempu. S přímým kopem Bartošáka si Kozáčik poradil a zaskvěl se i na druhé straně Koubek, když lapil Hořavovu nepříjemnou střelu. Nicméně bezbrankový stav vydržel jen do 24.minuty, kdy obrana Slovanu neuhlídala Michala Ďuriše, který si sám před Koubkem bez problému poradil. Tím výčet všech zajímavých situací v prvním poločase skončil. Viktorka si těsně vedení v poklidu hlídala a do šaten šla za příjemného stavu.

Liberec na začátku druhého poločasu sáhl k prvnímu střídání, ale v jeho herním projevu to nebylo příliš znát. Až po hodině hry sklepl Bakoš míč pro Bartla, který však z nadějné pozice zamířil hodně nad. Bohužel i druhý poločas byl na vyložené šance skoupý. V závěru zápasu mohli hosté o těsné vedení přijít, v nastavení se zjevil sám v čisté gólovce Bakoš, ovšem tělem trefil jen brankáře Kozáčika. Nic dalšího si domácí už nevypracovali, Slovan podlehl obhájci titulu nejtěsnějším výsledkem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
vanGomm

Liberec má doma velice dobrou bilanci,ale víc jak na remízu to asi nebude.Tip X.

Reagovat
Houfi

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň potřebuje dostat

Reagovat
smazaný uživatel

bude to vyrovnany zapas jako v derby ale za Slovan nenastoupi Vuch

Reagovat
smazaný uživatel

x2

Reagovat
Sztanda

Bude tam zase oraniště, nebo trávník?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele