24. kolo
09.04.2016 17:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Slovan Liberec - Sigma Olomouc 2:1

Liberec zvýšil svůj náskok na čtvrtém místě před Slavií už na pět bodů, když doma porazil Sigmu Olomouc 2:1, zatímco Slavia jen remizovala bez branek s Jabloncem. Liberec se před vlastním publikem dostal brzy do vedení, Sigma sice srovnala, ale o pár minut později vstřelil vítěznou branku Folprecht.

Slovan byl v domácím prostředí stadionu U Nisy jasným favoritem a páté Slavii za nic nechtěl dát možnost smazání náskoku, zvláště když doma hostil předposlední Sigmu.

Liberec vstoupil do zápasu tím nejlepším možným způsobem. Už ve druhé minutě se po Coufalově centru dostal ke střele Luckassen a Buchta na jeho razantní projektil pod břevno neměl nárok! Domácí se rychle vstřelenou brankou uklidnili a nadále kombinovali na soupeřově polovině, ovšem do další velké příležitosti už se nedostali. Pouze ze střední vzdálenosti pokoušeli štěstí Chorý a na druhé straně Vůch, oběma scházela patřičná přesnost a když Bartlovi nevyšel pokus o lob, skončil první poločas vedením domácího celku 1:0.

Svěřenci trenéra Trpišovského měli ve druhém poločase jasný úkol, soupeře co nejdříve dorazit druhou brankou a pokud možno kontrolovat hru. Sigma se ale nejenže nenechala zatlačit, ale dokonce vyrovnala hru a po hodině hry srovnala i skóre. Petr Ševčík si vyměnil míč s Hálou a poté přízemní střelou překonal brankáře Koubka - 1:1. Z vyrovnání se Olomoučtí radovali všudy všeho jen osm minut. Po centru Bakoše vrátil vedení na stranu Slovanu Folprecht!

Olomouc mohla ještě jednou srovnat, ale Ordoš svojí tutovku zazdil a více už Liberec nepovolil. V páté minutě nastavení zkratovaly nervy Buchtovi a za nepochopitelnou hlavičku Pulkrabovi si nic jiného než červenou kartu nezasloužil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Liberec si zastrili 5:2

Reagovat
patrikhm

Leda v hokeji proti Boleslavi

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 1

Reagovat
ondrasch77

Vidím to podobně...

Reagovat
vanGomm

3 398.Podprůměrná návštěva v Liberci.Hosté jsou na nejlepší cestě doprovodit Ostravu do II.ligy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele