9. kolo
04.10.2015 18:00 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

Slovan Liberec - Bohemians Praha 1905 3:1

Slovan Liberec po senzační výhře na hřišti Olympique Marseille uspěl i v domácí soutěži. V nedělním utkání 9. kola Synot ligy tým zpod Ještědu porazil trápící se Bohemians 3:1 a posunul se na třetí místo v tabulce. Hosté zůstávají na předposledním místě.

Utkání se pro Liberec nevyvíjelo dobře, neboť v úvodu první půle přišel o zraněné Sýkoru a Bartošáka, kteří šli ze hřiště po nevybíravých zákrocích ze strany hráčů Bohemians. Ve 32. minutě se Liberec ujal vedení v zápase. Na Coufalův centr si naběhl Kerbr a hlavou stanovil na 1:0.

Druhou uklidňující branku přidali domácí ve 39. minutě, ve vzniklé skrumáži po libereckém rohovém kopu se nejlépe zorientoval Coufal a po přesné dorážce mohl slavit svůj premiérový gól v první lize.

Ve druhém poločase mohl přidat třetí liberecký gól Shala, když v 52. minutě postupoval sám na brankáře Zlámala, jehož branku ale minul. V 75. minutě kopal Liberec po ruce Šírla penaltu a tu bezpečně proměnil Pavelka. Pět minut před koncem zápasu se hosté dočkali korekce nepříznivého skóre, když na konečných 3:1 pro Liberec snížil hlavou po rohovém kopu Shick.

Autor: David Kubáň

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip 1...2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
Pyroman

Bohemka dá nečekaně první gól a pak to bude mít Liberec těžké, skončí to 2:2.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele