8. kolo
27.09.2015 15:00 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
Eden Aréna, Praha

Reportáž

Slavia Praha - Sparta Praha 1:0

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jestli se bude pískat rovina, tak Škoda potupí Spartu hattrickem. Mám však obavu, že rozhodčí daruje Spartě opět nějakou tu penaltičku.

3:0

Reagovat
patrikhm

U tohohle zápasu je v podstatě 33% šance že to dopadne jakkoliv

Reagovat
arsavin

Když se vezmou vzájemný zápasy za posledních třeba pět let... Tak to fakt není pravda

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Houfi

1-1

Reagovat
smazaný uživatel

Vítězství na hřišti i v hledišti 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

no Slavie má formu, ale na Spartu neumí........takže tipuju 1:2 s pomocí štěstí a rozhodčích

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 Klasika, a jestli dá ŠKODA HATT-RICK, tak o tom dost pochybuju a penaltičky pískaj Plzni, mi nemáme Křetínskýho jednu ruku s Dášou a Berbrem, kteří sedí ve VIP sekci v DOOSAN ARENĚ, naopak Spartě hodně penalt neodpískali. ACS Forever.

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tady. Největší fotbalová událost tohoto roku.

Pedro Almeida, majitel obchodu se slunečníky na Avenue D'eduard Maristany, stánku se zmrzlinou na Carrer de Huelva a rybí restaurace Dos Peces, 33 let nevynechal ani jeden zápas FC Barcelona až na pár výjimek - pokud se překrýval s derby pražských S. "Modlil jsem se celé měsíce, aby se ty zápasy nekryly. Jsem rád, že mě ten nahoře - seňor Pelta - vyslyšel. Jiank bych musel zápas Blaugranas obětovat. Slavia a Sparta jsou prostě més que Barca."

"Slíbil jsem jim za výhru lístky na derby," odpověděl Mauricio Pochettino na udivené dotazy novinářů, jak je možné, že jeho Spurs totálně rozdrtili favorizované Etihad United. Pak se ale zachmuřil: "Jenže ty lístky nemám, nečekal jsem, že to hráči vezmou vážně. Je dávno vyprodáno, kluci jsou strašně zklamaní, tohle mi nikdy neodpustí. Vím, že teď schválně prohrají s Monakem i Swansea a taky schválně nevyhrají titul, aby se mi pomstili. Ale nemůžu jim to vyčítat, jsou v právu, podrazil jsem je."

Nedostalo se ani na dva vášnivé sparťany, tenistu Novaka Djokoviće a herce Gerarda Butlera. Ti svou lásku k rudému klubu demonstrovali jen několik vteřin po vítězném finále US Open v lóži Arthur Ashe Stadium vyřváváním pokřiku "This is Sparta!" (Bánik, p*čo," jen si zachmuřeně zamumlal frustrovaný Federer a od manželky, která si myslela, že mluví s ní, za to inkasoval pravý hák, kvůli jehož následkům jen tak tak stihl další týden daviscupovou baráž) "Jsem rád, že se derby nehrálo v době finále US Open, nemohl bych se soustředit na tenis a prohrál bych," dodal Djoković na tiskovce.

Smůlu má i 250 milionů Indonésanů, kteří kvůli podobnosti dresů s jejich vlajkou fandí Slavii. "Těšíme se na to celý rok a pak tohle! Za to někdo zaplatí!" řekl reportérům jeden z mnohatisícového davu demonstrantů na hlavní návsi v Jakartě, zatímco zoufalý prezident Joko Widodo se marně snažil lidem vysvětlit, že sehnat lístky nebylo možné. "Vždyť je nedostal ani jejich prezident... jak on se... Havel!"

Zklamání neskrýval ani ruský krasobruslař Jevgenij Pljuščenko. "Nacvičuju v tréninku nový skok, čtverného Lafatu, a doufal jsem, že konečně uvidím mistra v akci naživo. Nic jsem nepodcenil, lístky jsem objednával včas, už v únoru, ale řekli mi, že okupantům neprodávají. Aspoň si to nahraju na videorekordéru, který jsem minulý týden koupil na Týdnu vědeckých novinek v Moskvě."

Ani fotbalisti Realu Madrid na zápase nebudou - Florentino Pérez totiž zažádal o lístky příliš pozdě, když už žádné nebyly. Vyjádření tiskového mluvčího Slavie: "Kontaktoval nás pak i Cristiano Ronaldo osobně. Říkal, že udělá cokoli, že klidně přijde na zápas v dámském negližé, jen aby to mohl vidět. Tak jsem mu řekl, že mu lístek seženu, když přijde v montérkách, on řekl, že zas tak nutně to vidět nemusí a víc jsme spolu nekomunikovali."

Papež Francisco o derby přijde vinou svého neuvážlivého sekretáře, který mu na dobu zápasu naplánoval cestu po Severní Americe. "Samozřejmě jsem se s tím chlapcem už rozloučil. Pánbůh mu nenadělil tolik rozumu, aby mohl zastávat tak důležitou pozici. Začínám mít pocit, že vysokou funkci ve Vatikánu může dostat úplně každý, už si připadám jak na Pražském hradě," vyjádřil se Svatý Otec, který bude zápas sledovat po boku Baracka Obamy na obrazovce s úhlopříčkou větší, než je stadion v Edenu. "Jenže Barack vůbec nerozumí pravidlům, už se mě ptal na jména quarterbacků obou týmů. Sice si myslím, že to předstírá, aby se nepřišlo na to, že v dětství v Keni hrál fotbal od rána do večera, ale stejně se děsím toho, na co se bude ptát při zápase, že nejspíš poznám, jak se cítí muži, kteří musí sledovat fotbal s manželkou."

Diego Maradona bude zápas sledovat jen na velkoplošné obrazovce ve své chatrči za 40 milionů dolarů, chytře ušetřených dobrým daňovým hospodařením v 80. a 90. letech v Itálii. Z 326 novinářů, kteří se o to pokusili, se přes nástražné miny, vzteklé psy a gepardy a Diega s brokovnicí (který ale netrefí ani vrata od hangáru) do domu dostal jeden, kterému Diego poskytl v exkluzivním interview i svůj tip na výsledek: "Myslím, že se jako obvykle rozhodne na lajnách. Vyhraje ten, na koho ukáže Boží ruka."

Abdul Azíz Bromeini, Muhammad Al Saíd, Muhammad Al Jaíd, Muhammad Al Fath, Ahmed Al Muhammad, Hossein Brahmi, Mustafa Salah, Abdul Ahmed Guaní, Mo Farah, Muhammad Mohamed, Maxwell Q. Klinger, Muhammad Al Muhammad, Muhammad Ali a Ali Muhammad, všichni aktuálně bytem v Guantanámu, dokonce za možnost sledovat zápas aspoň v televizi slíbili prozrazení všech plánů IS na ovládnutí světa, ale protože jim Američani nevěřili, tak ten zápas nikdo z nich neuvidí a místo něj si budou krátit čas jiným sportem - waterboardingem.

Jedno je jisté. Celý svět bude zítra v 15.00 v napětí.A v 17.00 začne půlroční těšení na další derby.

Reagovat
arsavin

Reagovat
jackinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Slovy klasika: "Teda to muselo dát příšernou práci, přitom taková blbost co?

Ne na rovinu docela jsem se třeba u Obami a Pljuščenka pobavil.

Reagovat
bayern987

Reagovat
SIRBRANIKE

Pobavilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

Fakt vtipný!!!!

Reagovat
bayern987

Slávie!!! 2:1

Reagovat
Adhol

Výhra na hřišti i v hledišti SKS!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo SKS!!!

Velmi jsem to Slavii přál a ono to dopadlo!!! Jen tak dál ...

Reagovat
vanGomm

Ano už není po 8.kolech neporaženého celku.Není však ani celku,který by neremizoval.Slavia vyhrála zaslouženě a mohla vyhrát i o dva tři góly.Sparta totiž nehrála dobře a když už to vypadalo,že se nadechne k výkonu,který by jim zajistil alespoň remízu,tak ji paradoxně vyšachovali ze hry jeji vlastní fanoušci.Každopádně podobné výkony na EL by nestačily.

Reagovat
smazaný uživatel

Derby je naše!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele